Koken met Kerels

18:30 - 22:30 uur

Mannen in de keuken is een heel andere belevenis. Men zegt wel eens: ‘Mannen koken en vrouwen zorgen voor het eten’! Het komt velen bekend voor dat als mannen in de keuken staan ze vaak helemaal los gaan! Alle pannen worden gebruikt, grote stukken vlees worden aangebraden en in de oven afgemaakt met allerlei kruiden. Bij Librije's Atelier vinden wij het tijd voor een stoere kookcursus voor echte kerels!

 

Let op: Dit betreft een reservering voor een workshop. U ontvangt geen pakket per post. Voor elke workshop hebben wij één datum online beschikbaar. Zodra deze datum is volgeboekt komt er een nieuwe datum online.

Wilt u een kookworkshop cadeau geven, kijk dan bij "Librijes Cadeaubon". Cadeaubonnen zijn niet gekoppeld aan een datum.

€ 135,00
Meer informatie

 

De zelfslachtende slager ‘Ter Weele’, leverancier van Restaurant De Librije, vertelt over zijn beroemde biefstuk en hoe u die goed kunt bereiden. Aansluitend gaan wij een 3-gangen diner bereiden, met o.a. steak tartaar en de runder ribeye van Ter Weele, gepaard met een goed glas wijn.