Vegetarische Keuken

11:30 - 15:30 uur

In de wereld van De Librije vinden wij de vegetarische keuken de meest uitdagende die er is. Chef Jonnie Boer is er dan ook lovend over: “Vegetarisch koken is een feest, koks van mij staan te juichen als er vegetarische gasten binnen komen”. Dat De Librije een passie voor deze keuken heeft, blijkt uit het feit dat het is uitgeroepen tot vegetariërvriendelijkste sterrenrestaurant van Nederland.

 

Let op: Dit betreft een reservering voor een workshop. U ontvangt geen pakket per post. Voor elke workshop hebben wij één datum online beschikbaar. Zodra deze datum is volgeboekt komt er een nieuwe datum online.

 

Wilt u een kookworkshop cadeau geven, kijk dan bij "Librijes Cadeaubon". Cadeaubonnen zijn niet gekoppeld aan een datum.

€ 120,00
Meer informatie

Als u ook een groentefanaat bent, duik dan met ons het Atelier in. Gezamenlijk gaan wij in de weer met diverse groenten, kruiden en eetbare bloemen passende bij het seizoen! Met verrassende technieken en veel creativiteit gaan wij onder begeleiding van onze chef-kok een verrassend menu op tafel zetten. Uiteraard werken wij hierbij met de vitale groentes van onze leverancier Eef Stel. De door uzelf bereide gerechten in combinatie met passende wijnen zorgen ervoor dat u, als vegetariër of niet-vegetariër, na dit menu met zekerheid kunt zeggen dat u vlees en vis niet gemist heeft.