Wereldse happen

11:30 - 15:30 uur

De koks van De Librije laten zich graag inspireren door gerechten van over de hele wereld. Zij vertalen deze typische wereldgerechten naar creatieve kleine happen, uiteraard met een Librije-twist. Tijdens deze veelzijdige workshop nemen wij u graag mee op een culinaire reis rond de wereld.

 

Let op: Dit betreft een reservering voor een workshop. U ontvangt geen pakket per post. Voor elke workshop hebben wij één datum online beschikbaar. Zodra deze datum is volgeboekt komt er een nieuwe datum online.

Wilt u een kookworkshop cadeau geven, kijk dan bij "Librijes Cadeaubon". Cadeaubonnen zijn niet gekoppeld aan een datum.

€ 90,00
Meer informatie

 

Onder begeleiding van onze chef-kok gaat u aan de slag in de keuken van Librije’s Atelier. Samen met andere culinaire liefhebbers bereidt u diverse wereldse happen met onder andere de specerijen uit onze eigen Original Spices lijn, zoals 'Thai Green Curry' en 'Chinese 5 Spice'.

Na de voorbereidingen neemt u plaats aan onze keukentafel en geniet u van de eigengemaakte hapjes geserveerd met bijpassende wijnen. Bij vertrek krijgt u van ons een blikje Original Spices cadeau, zodat u ook thuis uw gasten kunt verrassen met onze wereldhappen!