Culinair Festijn

18:30 - 23:00 uur

De wereld van De Librije staat bekend om 'Puur Genieten'. Ook bij deze workshop ligt de nadruk op genieten van heerlijke en verrassende gerechten, begeleid door prachtige wijnen. Een waar Culinair Festijn!

 

Let op: Dit betreft een reservering voor een workshop. U ontvangt geen pakket per post. Voor elke workshop hebben wij één datum online beschikbaar. Zodra deze datum is volgeboekt komt er een nieuwe datum online.

Wilt u een kookworkshop cadeau geven, kijk dan bij "Librijes Cadeaubon". Cadeaubonnen zijn niet gekoppeld aan een datum.

€ 170,00
Meer informatie

Tijdens deze workshop gaat u aan de slag met de combinatie van eten en wijn. Onze sommelier begint deze avond met een informele wijnproeverij waar onder andere de basis van wijnetiquette wordt toegelicht. Hierna bereiden wij in de keuken van Librije's Atelier een viergangendiner, waarin u al uw creativiteit kwijt kunt!

Natuurlijk vergeten wij niet te genieten van onze eigen bereide gerechten aan de keukentafel en worden er bij elk gerecht passende wijnen geschonken.