Big Green Egg Experience

18:30 - 22:30 uur

 

In Librije's Atelier staat de Big Green Egg op u te wachten voor een eerste culinaire kennismaking. Samen met andere kookliefhebbers gaat u aan de slag met een verrassend menu en ontdekt u de mogelijkheden van de Big Green Egg.

 

Let op: Dit betreft een reservering voor een workshop. U ontvangt geen pakket per post. Voor elke workshop hebben wij één datum online beschikbaar. Zodra deze datum is volgeboekt komt er een nieuwe datum online.

Wilt u een kookworkshop cadeau geven, kijk dan bij "Librijes Cadeaubon". Cadeaubonnen zijn niet gekoppeld aan een datum.

€ 135,00
Meer informatie

 

Tijdens deze basisles verzorgt Big Green Egg samen met Librije’s Atelier een exclusieve workshop, waarbij we starten met een uitgebreide uitleg. Denk hierbij aan het gebruik van de juiste hoeveelheid houtskool en verschillende soorten rookhout, maar ook om de wijze van aansteken en de temperatuurbeheersing. Onze chef-kok behandelt daarnaast verschillende accessoires en technieken, zoals roken, indirect bereiden en grillen. Vanzelfsprekend gaat hij in op bereidingswijzen van verschillende ingrediënten en de daarbij gewenste temperaturen.

Na de opgedane kennis gaat u aan de slag met het driegangendiner. Per gerecht komen steeds verschillende bereidingstechnieken aan bod, zoals slow cooking en grillen op hoge temperaturen. Aansluitend gaat u aan de keukentafel genieten van het door uzelf bereide diner, uiteraard voorzien van bijpassende wijnen.