Drie gangen met Spices

18:30-22.30 uur

In Restaurant De Librije werken wij veel met specerijen. De mooiste varianten worden geselecteerd en met passie verwerkt in onze gerechten. Want zoals u weet; juist door het toevoegen van specerijen geeft u ieder gerecht een bijzondere, eigen smaak.

 

Let op: Dit betreft een reservering voor een workshop. U ontvangt geen pakket per post. Voor elke workshop hebben wij één datum online beschikbaar. Zodra deze datum is volgeboekt komt er een nieuwe datum online.

Wilt u een kookworkshop cadeau geven, kijk dan bij "Librijes Cadeaubon". Cadeaubonnen zijn niet gekoppeld aan een datum.

€ 125,00
Meer informatie

In de kookschool van Librije’s Atelier gaat u culinair aan de slag met het bereiden van een verrassend menu van drie gerechten, uiteraard voorzien van mooie specerijen uit de ‘Original Spices'-lijn van Jonnie Boer. De chef-kok van Librije's Atelier voorziet u daarbij tevens van handige tips voor de verschillende bereidingstechnieken die tijdens deze gangen worden toegepast.

Na de gedane arbeid geniet u aan de gedekte tafel van het door u bereide menu welke bestaat uit uiteenlopende smaken. Wij voorzien u hierbij van passende wijnen.