22-05-2021 [18:00 uur] - |PINKSTERWEEKEND| Librije's Atelier In Je Keuken [79 EURO p/p] + 2 flessen begeleidende wijn & cocktail | voor 2 personen

 PINKSTERWEEKEND 3 gangen koken 

Kook je eigen diner live online met Jonnie, Thérèse en Oliver.

_____________________________

Coquille, kokos, zwarte knoflook

Ossenhaas, asperge, daslook

 

Koolrabi, appel, citroengras

_____________________________

meer informatie

          

€ 158,00
Meer informatie

22 mei 2021, 18.00 uur

Als het niet kan zoals het moet, dat moet het maar zoals het kan!

Alle restaurants en cafe’s weer dicht? Librije's Atelier komt dan gewoon naar uw huiskamer toe en helpt u live met het zelf bereiden van een heerlijke 3-gangendiner voor 2 personen. Via Zoom helpen Jonnie en zijn chef’s Nelson en Oliver u interactief met het bereiden van uw eigen diner, waarbij de ruim 30 ingrediënten van tevoren naar u worden opgestuurd. Natuurlijk zal Thérèse u live uitleg geven over de meegeleverde wijnen, en de huisgemaakte cocktail. 

We leggen de bereidingswijze zorgvuldig en stap voor stap uit, live vanuit onze speciaal gebouwde gloednieuwe online studio in de wijnkelder van De Librije. Iedereen met een keuken, een oven, een koksmes en pannen kan meedoen. Wij garanderen u een prachtig en heerlijk resultaat en we passen ons aan op het tempo van de hele groep. Via de chatfunctie in Zoom stelt u live vragen aan de chef’s en Thérèse en wordt u soms uitgenodigd door Jonnie om de resultaten op te sturen om ze samen te bewonderen. Mislukkingen bestaan niet. Bijna niet.   

Zo kunt u toch samen en met ons dineren met een vleugje van Librije's Atelier en blijft u toch lekker veilig thuis.

Live koken op zaterdag 22 mei start om 18.00 uur en duurt circa 3 uur. 

* de box wordt op vrijdag 21 mei gekoeld bij u bezorgd tussen 08:00 en 18:00 uur.

Plaats: bij u thuis.

Streamingdienst: Zoom. 

U bestelt een box voor 2 personen in heel Nederland behalve op de Waddeneilanden (bestellingen voor de Waddeneilanden kunnen in overleg, hiervoor kunt u contact opnemen met ons via online@librije.com). Tevens kunt u vanaf heden de dinerbox bestellen in Vlaanderen.

Kosten zijn 79 euro per persoon inclusief BTW en inclusief 2 flessen wijn van Thérèse en een huisgemaakte cocktail. 

Per box betaalt u 158 euro.

MEI MENU Librije's Atelier 3 gangen *

Coquille, kokos, zwarte knoflook

Ossenhaas, asperge, daslook

Koolrabi, appel, citroengras

 

* Er kunnen geen uitzonderingen worden gemaakt op het menu, wij kunnen dus o.a. geen rekening houden met vegetarische/glutenvrije/overige alternatieven.

U kunt per 2 personen bestellen of een veelvoud daarvan: dus 2, 4, 6 personen etc.. Houd u rekening met de voorschriften van het RIVM.

  

Wij zien u graag bij u thuis!

Jonnie, Thérèse, Nelson en Oliver en het hele team van Librije's Atelier