25-03-2021 [19:00 uur] - online workshop Koken met Kerels 3 gangen voor 2 personen |79 EURO p/p|

Deze stoere workshop momenteel ook bij u Thuis

meer informatie

          

€ 158,00
Meer informatie

25 maart 2021, 19.00 uur

ONLINE WORKSHOP KOKEN MET KERELS!

Een gewilde workshop welke wij altijd fysiek in ons eigen Atelier geven bieden wij ook aan online via zoom.

Mannen in de keuken is een heel andere belevenis. Men zegt wel eens; 'Mannen koken en vrouwren zorgen voor het eten'! Het komt velen bekend voor dat als mannen in de keuken staan ze vaak helemaal los gaan! Alle pannen worden gebruikt, grote stukken vlees worden aangebraden en in de oven afgemaakt met allerlei kruiden. Wij vinden het tijd voor een stoere kookcursus voor echte kerels, bij u Thuis!

Tijdens deze ONLINE KOOKSESSIE gaat u onder leiding van onze chef Oliver Thole van Librije's Atelier aan de slag, maar niet alleen met hem. U zult tevens kennis maken met de zelfslachtende slager 'Ter Weele', leverancier van Restaurant De Librije. Hij vertelt u over zijn beroemde biefstuk en hoe u die goed kunt bereiden. Samen met hen maakt u een 3 gangen diner. Dit maken wij compleet met de expertise op biergebied van Rick Kempen van Bier&cO.

Na de bereiding van ieder gerecht krijgt u rustig de tijd om hiervan te kunnen genieten, zo bent u thuis uit eten.

 

Als het niet kan zoals het moet, dat moet het maar zoals het kan!

Alle restaurants en cafe’s weer dicht? Librije's Atelier komt dan gewoon naar uw huiskamer toe deze herfst en helpt u live met het zelf bereiden van een heerlijke 3-gangendiner voor 2 personen. Via Zoom helpen wij u interactief met het bereiden van uw eigen diner, waarbij de ruim 30 ingrediënten van tevoren naar u worden opgestuurd. 

We leggen de bereidingswijze zorgvuldig en stap voor stap uit, live vanuit onze speciaal gebouwde gloednieuwe online studio in de wijnkelder van De Librije. Iedereen met een keuken, een oven, een koksmes en pannen kan meedoen. Wij garanderen u een prachtig en heerlijk resultaat en we passen ons aan op het tempo van de hele groep. Via de chatfunctie in Zoom stelt u live vragen aan de chef’s. Mislukkingen bestaan niet. Bijna niet.   

Zo kunt u toch samen en met ons dineren met een vleugje van Librije's Atelier en blijft u toch lekker veilig thuis.

Live koken op Donderdag 25 maart start om 19.00 uur en duurt circa 3 uur. 

* de box wordt op woensdag 24 maart tussen 08.00 en 18.00 uur gekoeld bezorgd.

Plaats: bij u thuis.

Streamingdienst: Zoom. 

U bestelt een box voor 2 personen in heel Nederland behalve op de Waddeneilanden (bestellingen voor de Waddeneilanden kunnen in overleg, hiervoor kunt u contact opnemen met ons via online@librije.com). Tevens kunt u vanaf heden de dinerbox bestellen in Vlaanderen.

 

Kosten zijn 79 euro per persoon inclusief BTW en inclusief mooie bieren van Bier & cO, speciaal geselecteerd door Rick Kempen. 

Per box betaalt u 158 euro.

 

Menu koken met kerels 3 gangen *

volgt op korte termijn

* Er kunnen geen uitzonderingen worden gemaakt op het menu, wij kunnen dus o.a. geen rekening houden met vegetarische/glutenvrije/overige alternatieven.

U kunt per 2 personen bestellen of een veelvoud daarvan: dus 2, 4, 6 personen etc.. Houd u rekening met de voorschriften van het RIVM.

  

Wij zien u graag bij u thuis!

Oliver, Herman ter Weele, Rick Kempen en het hele team van Librije's Atelier