30-04-2021 [17:30 uur] - VEGETARISCH KOKEN - Librije's Atelier In Je Keuken [ONLINE] voor 2 personen [74 EURO p/p]

VEGETARISCH MENU

Kook je eigen 3-gangen diner live online met Jonnie, Thérèse, Oliver en Nelson.

meer informatie

          

€ 148,00
Meer informatie

30 april 2021, 17.30 uur

Iets wat wij vanaf het begin al wilde aanbieden, en iets wat veel mensen ons hebben gevraagd. Daar is dan onze kooksessie geheel VEGETARISCH! 

Als het niet kan zoals het moet, dat moet het maar zoals het kan!

Alle restaurants en cafe’s weer dicht? Librije's Atelier komt dan gewoon naar uw huiskamer toe deze herfst en helpt u live met het zelf bereiden van een heerlijke 3-gangendiner voor 2 personen. Via Zoom helpen Jonnie en zijn chef’s Nelson en Oliver u interactief met het bereiden van uw eigen diner, waarbij de ruim 30 ingrediënten van tevoren naar u worden opgestuurd. Natuurlijk zal Thérèse u live uitleg geven over de meegeleverde wijnen. 

Naast de meegeleverde fles witte en fles rode wijn zullen wij vanaf heden een dessertwijn bijvoegen, deze heeft Thérèse samen met haar sommeliers geselecteerd.

We leggen de bereidingswijze zorgvuldig en stap voor stap uit, live vanuit onze speciaal gebouwde gloednieuwe online studio in de wijnkelder van De Librije. Iedereen met een keuken, een oven, een koksmes en pannen kan meedoen. Wij garanderen u een prachtig en heerlijk resultaat en we passen ons aan op het tempo van de hele groep. Via de chatfunctie in Zoom stelt u live vragen aan de chef’s en Thérèse en wordt u soms uitgenodigd door Jonnie om de resultaten op te sturen om ze samen te bewonderen. Mislukkingen bestaan niet. Bijna niet.   

Zo kunt u toch samen en met ons dineren met een vleugje van Librije's Atelier en blijft u toch lekker veilig thuis.

Live koken op Vrijdag 30 april start om 17.30 uur en duurt circa 3 uur. 

* de box wordt op donderdag 29 april tussen 08.00 en 18.00 uur gekoeld bij u thuis bezorgd.

Plaats: bij u thuis.

Streamingdienst: Zoom. 

U bestelt een box voor 2 personen in heel Nederland behalve op de Waddeneilanden. Tevens kunt u vanaf heden de dinerbox bestellen in Vlaanderen.

 

Kosten zijn 74 euro per persoon inclusief BTW en inclusief 2 flessen wijn van Thérèse. 

Per box betaalt u 148 euro.

 

Vegetarisch Menu Librije's Atelier 3 gangen *

volgt z.s.m.

* Er kunnen geen uitzonderingen worden gemaakt op het menu, wij kunnen dus o.a. geen rekening houden met glutenvrije/lactosevrije/overige alternatieven.

U kunt per 2 personen bestellen of een veelvoud daarvan: dus 2, 4, 6 personen etc.. Houd u rekening met de voorschriften van het RIVM.

  

Wij zien u graag bij u thuis!

Jonnie, Thérèse, Nelson en Oliver en het hele team van Librije's Atelier