Boerenwijsheden softcover

Hoe presteer je dagelijks op het allerhoogste niveau? Restaurant De Librije heeft al vele gasten mogen ontvangen, maar voor het eerst opent ze haar deuren als ‘learning centre’.

€ 39,95
Meer informatie

Hoe presteer je dagelijks op het allerhoogste niveau?

Restaurant De Librije heeft al vele gasten mogen ontvangen, maar voor het eerst opent ze haar deuren als ‘learning centre’. Aan jou de eer om aan te schuiven en van dichtbij te ontdekken hoe je als organisatie de middelmaat ontstijgt, het allerhoogste niveau bereikt en daar blijft! In Boerenwijsheden gaan we eerst in gesprek met de smaakmakers van De Librije.

We ontrafelen de gedachten en ervaringen van Jonnie en Thérèse aan de hand van de zeven Librije-smaken: zoet, zout, zuur, bitter, umami, vet en 3D. Die zijn een metafoor voor het gedrag dat tot succes blijkt te leiden. We vertalen de smaken naar smaakvolle managementlessen. Bruikbaar binnen elke organisatie en toe te passen door iedere leidinggevende.

Dit keer dus geen typisch managementboek met een correct wetenschappelijk kader, maar 25 jaar Boerenwijsheden die zich in een High Performance Organisatie bewezen hebben. Om de exceptionele prestaties te begrijpen moet je de sfeer achter de schermen van De Librije proeven en in je opnemen. Boerenwijsheden brengt je dichterbij dan ooit.

Aan tafel!