BOTANICAL SPIRITS - TEAMSPIRIT

JONNIE & THÉRÈSE’S TEAMSPIRIT
Onze Teamspirit combineert het beste van onze twee werelden, en laat jou de onbeperkte mogelijkheden van spirits ervaren. In de Botanical Spirits by Jonnie en Thérèse komen de pure smaken van premium rum en genever samen met de liefde voor botanische kruiden van Jonnie en Thérèse Boer. De chefkok en sommelier van restaurant De Librije droomden al jaren van een drankenlijn waarin hun eigen ideale smaakwensen tot uitdrukking komen. Zo ontstond het idee voor een ultieme verrijking van hun geliefde dranken rum en genever. Een rum en een genever, zorgvuldig verrijkt met een speciaal geselecteerde mix van botanische kruiden.


RUMOUR 50 cl – 44.3% vol. & REVENGE 50 cl – 41.7% vol.

€ 100,00
BOTANICAL SPIRITS - TEAMSPIRIT aanpassen
Botanical Spirits - RUMOUR - 50 cl   + € 50,00
Botanical Spirits - REVENGE - 50 cl   + € 50,00

* Verplichte velden

Uw aanpassing
BOTANICAL SPIRITS - TEAMSPIRIT
BOTANICAL SPIRITS - TEAMSPIRIT

Op voorraad

€ 100,00

Samenvatting
  Meer informatie

  Revenge en Rumour!

  Wat gebeurt er met de smaaksensatie wanneer eeuwenoude spirits worden verrijkt met bijzondere smaken uit het plantenrijk? Wat zijn de mogelijkheden om de toch al zo bijzondere klassieke smaken van rum en genever te perfectioneren met een bijzonder maceraat uit de hortus botanicus? Met deze ambitie startte Jonnie en Thérèse twee jaar geleden een culinair experiment met distilleerderij Wagging Finger. En met een verbluffend resultaat: Revenge en Rumour!

  Botanical-Spirits-Jonnie-and-Therese-sfeer-foto

  Revenge leert je een lesje

  Revenge is de wraak van Jonnie Boer op de Engelsen die ons schaamteloos beroofden van het onze Hollandse genever. Zij noemden het ginnever, kortweg gin. Vandaag keert dit prachtige distillaat terug naar Hollandse bodem met een toevoeging van botanische kruiden, veelal van eigen lokale kweek. Revenge is genever met een bijzondere bite, een sensatie voor de tong die de ruige smaak van gin versmelt tot een exotische smaak van puur natuur. Zuur, bitter, scherp en zoet. Revenge leert je een lesje. Je zult smaken ontdekken, waarvan je niet wist dat die bestonden.

  Voor een onvergetelijke ervaring

  Met de nieuwe drank Rumour serveert Thérèse Boer je een premium rum, met een kus van botanische kruiden. De diepe smaak van gedistilleerd suikerriet uit de gebieden rond de evenaar vraagt om een botanische smak van Thérèse. De aantrekkingskracht van het ruige leven van piraten in de Caraïben komt samen met een zachte blend van smaken uit de natuur in een rum die je nooit meer zal vergeten. Bij het drinken van Rumour beleef je zelf Thérèse haar liefde voor Bonaire en Curacao. En haar fascinatie voor de bijzondere smaken uit het plantenrijk. Rumour is tumult met liefde voor een onvergetelijke ervaring.

  SKULL-Botanical-Spirits-Rumour-Revenge-By-Jonnie-and-Therese

  Voor échte liefhebbers

  Bij Botanical Spirits by Jonnie & Thérèse draait alles om het creëren van eerlijke en unieke producten voor échte liefhebbers. We streven naar perfecte authentieke ervaringen die alle zintuigen zullen prikkelen door samen het ongebaande pad te bewandelen. We gebruiken onze creatieve geest om oneindige mogelijkheden te ontdekken van nieuwe smaakcombinaties. Dat is onze teamspirit! Ga met ons mee op onze creatieve reis en experimenteer er op los met onze spirits. Ervaar de intense smaak op zijn puurst, zonder ijs. Of maak een geweldige cocktail waarmee je een totaal andere dimensie creëert. Jouw “spirit” zal nooit meer dezelfde zijn! Check voor inspiratie onze Instagram pagina @botanicalspirits_nl