Bezorging door Cycloon

Levertijd

Bestel je voor 16.00 uur en is het artikel direct leverbaar? Dan heb je het binnen 1 tot 2 werkdagen in huis. Bestellingen vanaf €100,- bezorgen we gratis.

Na het plaatsen van je bestelling ontvang je een e-mail met trackinginformatie zodat je de bestelling kunt volgen.

Bezorging via Fietskoeriers.nl

Alle bestellingen van Librije’s Winkel worden via het netwerk van Fietskoeriers.nl bezorgd. Dit betekent dat onze pakketten in meer dan 40 plaatsen op de fiets kunnen worden bezorgd. Buiten die plaatsen neemt DHL als partner van Fietskoeriers.nl de bezorging voor zijn rekening. Wil je weten hoe bezorging via Fietskoeriers.nl werkt? Klik hier.

Bezorgtijden

Je bestelling wordt op de volgende tijdstippen bezorgd:

 

Poging 1

Poging 2

Poging 3

Poging 4

Bij buren?

Fietskoeriers.nl

Dag 1: tussen 18.00 en 22.00 uur

Dag 2: tussen 18.00 en 22.00 uur

Dag 3: tussen 18.00 en 22.00 uur

-

Ja

DHL

Dag 1: tussen 9.00 en 18.00 uur

Dag 2: Afhalen bij DHL servicepunt óf zelf ander bezorgmoment of -locatie kiezen

Dag 3: Afhalen bij DHL servicepunt óf zelf ander bezorgmoment of -locatie kiezen

Dag 4: Afhalen bij DHL servicepunt óf zelf ander bezorgmoment of -locatie kiezen

Ja


Wanneer bezorgen de fietskoeriers?

Producten op werkdagen voor 16.00 uur besteld, dan heb je het binnen 1 tot 2 werkdagen tussen 18.00 en 22.00 uur thuis*. Dan is de kans het grootst dat je thuis bent. Mocht je toch niet thuis zijn, dan proberen ze het bij directe buren. Zendingen naar bedrijfsadressen worden op werkdagen tussen 9.00 en 18.00 uur bezorgd*. Fietskoeriers.nl doet 3 bezorgpogingen. Is het dan nog niet gelukt, dan gaat het pakket retour naar Librije’s Winkel.

*bestel je op vrijdag, dan wordt het maandag bezorgd. Verzorgt DHL de bezorging dan krijg je het zaterdag. Betreft het een zakelijk adres dan wordt het pakket dinsdag bezorgd. 

Bezorgafspraak wijzigen

Bij Librije’s Winkel ben je zelf in controle over je bezorging. Zo gaat het in zijn werk:

Bezorging door Fietskoeriers.nl

Wil je het bezorgmoment of -locatiewijzigen? Dat kan tot 18.00 uur op de dag van bezorging door te bellen (085 - 273 74 42), whatsappen (06 - 144 35 193), mailen (info@fietskoeriers.nl) of te chatten via Fietskoeriers.nl. Hou dan de track-en-tracecode die je via de mail hebt gehad bij de hand.

Bezorging door DHL

In het geval dat de eerste bezorgpoging mislukt wordt je bestelling standaard bij het dichtstbijzijnde DHL servicepunt afgeleverd waar je het pakket zelf kunt ophalen. Wil je liever dat er nog een bezorgpoging wordt gedaan? Dan kun je online een nieuw bezorgmoment en -locatie afspreken. Volg hiervoor de instructies in de e-mail die je ontvangt of op de niet-thuiskaart die in je brievenbus is gedaan.