Delicatessen

1-30 van 66 producten
Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Delicatessen

1-30 van 66 producten
Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Delicatessen

Azijn en dressings

Bij het bereiden van een salade is een goede dressing uiterst belangrijk. De smaak van de salade wordt onder andere bepaald door de dressing. In Librije’s winkel zijn verschillende gastronomische kant-en-klare dressings te koop die uw salade de perfecte smaak geven. Met een goede kwaliteit azijn is het mogelijk om zelf een saladedressing te maken. Ook is het heerlijk om onze dressings en azijnen te gebruiken bij een stukje vlees. Tijdens de borrel is het dippen van een stukje kaas in één van onze dressings ook echt puur genieten.

Pure babe food van Jonnie Boer en Sydney Schutte

Binnen De Librije proberen wij er iedere dag voor te zorgen dat er voor iedereen iets te eten is. Zelfs aan onze kleinste vrienden is er gedacht: babyvoeding van Jonnie Boer en Sidney Schutte. Deze babyvoeding bevat alleen natuurlijke ingrediënten en is hierdoor erg gezond. Met deze babyvoeding komt uw baby al jong in aanraking met het gastronomische eten van deze twee topchefs.

Jonnie Boer en Kes Oosbekes groentes op zuur

Veel mensen zijn niet bekend met groentes die al langere tijd in zuur zijn verpot. Binnen De Librije worden deze groenten dagelijks gebruikt voor de meeste lekkere gerechten. Deze groentes worden hoofdzakelijk gebruikt als delicate toevoeging voor een amuse of gerecht. Het brede assortiment aan groentes op zuur zorgt ervoor dat er veel verschillende soorten smakencombinaties gemaakt kunnen worden. De groentes op zuur zijn ontstaan uit een samenwerking tussen Jonnie Boer en Oos Kesbeke. Met Jonnie Boer als topchef en Oos Kesbeke als specialist in fijne tafelzuren. De perfecte combinatie voor een smaakvolle lijn delicatessen.

Hartige snacks voor de borrelplank

Een goede borrel is pas compleet als er een borrelplankje aanwezig is die rijkelijk is gevuld met heerlijke snacks. In Librije’s winkel is een breed assortiment te vinden aan hartige snacks die de borrelplank goed vullen. Een heerlijk stukje worst of lekker nootje is alles wat een borrelplank nodig heeft.

Librije's huisgemaakt jam & honing

Bij De Librije is het mogelijk om heerlijk te ontbijten. Tijdens dit ontbijt wordt er onder andere gebruik gemaakt van drie verschillende soorten jam. Deze jams zijn lekker zoet en daarom perfect om op een vers broodje te besmeren. Gebruik de jam ook eens bij het dessert. De zoet inval van deze jam past perfect bij een bolletje ijs.

Mosterd uit de Zwolse streek

In samenwerking met de wijndragers heeft Jonnie Boer een eigen mosterd lijn uitgebracht. Deze mosterd wordt dagelijks in het restaurant van De Librije gemaakt en valt zeer goed in de smaak. In totaal bestaat het assortiment uit drie verschillende soorten mosterd: Zwolse mosterd, mierikswortel mosterd en mosterd dille. Allen goed te gebruiken is als normale tafelsaus maar ook heerlijk om deze mosterd te gebruiken als saladedressing.

Olijfolie Een keuken zonder goede olijfolie is niet compleet. Olijfolie kan op veel verschillende manieren gebruikt worden. Als saladedressing bijvoorbeeld; een paar scheutjes olijfolie en uw salade is heerlijk op smaak.

Spaanse olijfolie 

wordt ook veel gebruikt bij het koken en bakken van gerechten. De olijfolie geeft een lekkere smaaktoevoeging aan een gerecht. Ook is het heerlijk om de olie over een gebakken stukje vlees heen te gieten. Olijfolie is dus echt niet meer weg te denken uit de moderne keuken.

Jonnie Boer euroma kruiden

Een gerecht krijgt pas zijn goede smaak na de toevoeging van verschillende soorten kruiden. Jonnie Boer heeft in samenwerking met Euroma een kruidenlijn opgezet die garant staat voor goede kwaliteit. De kruiden van Euroma zijn zoutloos en daarom puur. In totaal zijn er 23 verschillende soorten kruidenpotjes verkrijgbaar waarvan er 4 speciaal voor het bbq seizoen zijn. Met de kruiden van Euroma kunt u ieder gerecht overheerlijk maken.

Librije's kreeft- en krabsoep

In Librije’s winkel mag een goede soep natuurlijk niet ontbreken. Een goede soep is te gebruiken als voorafje van een diner. Ook is het heerlijk om een soepje te nemen tijdens de lunch. In de winkel van de Librije zijn twee verschillende soorten soepen te verkrijgen. Dit zijn de krabsoep en de kreeftsoep. In beide soepen zitten zeevruchten. Deze geven heerlijke smaken af en maken deze soep zeer bijzonder.