- Uitverkocht - GastroGin

Wanneer twee bedrijven met een gedeelde passie elkaar ontmoeten kunnen er mooie dingen gebeuren. In een gezamenlijke missie om de perfecte Gin te maken zijn Distilleerderij Onder de Boompjes met Jonnie Boer op ontdekkingsreis gegaan. GastroGin is het resultaat van een jaar lang testen, proeven en zoeken naar de perfecte ingrediënten die de keuken van Jonnie matcht met de distilleervaardigheden van Onder de Boompje.

€ 39,95
Meer informatie

Wanneer twee bedrijven met een gedeelde passie elkaar ontmoeten kunnen er mooie dingen gebeuren. In een gezamenlijke missie om de perfecte Gin te maken zijn Distilleerderij Onder de Boompjes met Jonnie Boer op ontdekkingsreis gegaan. GastroGin is het resultaat van een jaar lang testen, proeven en zoeken naar de perfecte ingrediënten die de keuken van Jonnie matcht met de distilleervaardigheden van Onder de Boompjes.

GastroGin heeft een boeket samengesteld van 4 soorten botanicals die harmonisch op elkaar aansluiten. Een perfecte gastronomische mix van kruiden, bessen, specerijen en wortels om deze ideale gin te vervaardigen. Zo bestaat de gin uit jeneverbessen, zoethout, engelwortel, karwij, kardemom, venkelbloem en venkelzaad.

GastroGin is nu verkrijgbaar in gelimiteerde oplage.

GastroGin, 45% alc. vol 70cl