Jonnie Boer pure baby food

Deze natuurlijke babyvoeding is een genot voor iedere baby. Met deze babyvoeding kan uw kind alvast een stukje van de Librije proeven.
€ 4,25
Meer informatie

Deze natuurlijk babyvoeding is de wens van ieder kind. De babyvoeding bestaat alleen uit natuurlijk producten. Hierdoor is de babyvoeding niet alleen ontzettend gezond maar ook nog eens veilig voor de gezondheid van het kind. Dit betekent ook dat er geen toegevoegde suiker, zout, E-nummers en allergenen in de babyvoeding zitten verwerkt. Het positieve effect van deze voeding is dat uw kinderen niet gewend raken aan suiker en zout. Hierdoor zullen uw kinderen in de toekomst minder behoefte hebben aan deze ongezonde producten. 

Deze voeding kan op alle momenten van de dag worden gegeten. Ons advies is om deze voeding te geven als uw kind 8 maanden of ouder is. 

Bereidingswijze Au bain-marie: Plaats het potje zonder deksel in een kom met warm water (max. 70o C.) gedurende enkele minuten. Magnetron: Plaats potje zonder deksel in magnetron en verwarm 30 sec. (600W). Roer voor gebruik de maaltijd door en check de temperatuur voordat je deze aan je kindje geeft. 100% biologisch

Ingrediënten: pompoen (30%), volkoren glutenvrije havermoutpap (16%), mango, kokosmelk, banaan, kiwi (9%) en citroensap

Voedingswaarden: 

Voedingswaarden Per 100 g
Energie 255 kj / 61 kcal
Vetten 1.7 g
   waarvan verzadigd 1.4 g
Koolhydraten 9.5 g
   waarvan suikers 6.0 g
Eiwitten 1.2 g
Voedingsvezel 1.3 g
Zout 0.02 g