Kadootje Workshop: Culinair Bierfestijn

18:30 - 23.00 uur

Bierliefhebbers opgelet, want tijdens deze workshop ligt de nadruk op genieten van heerlijke en verrassende gerechten begeleid door prachtige bieren. Een waar Culinair Bierfestijn!

 

Let op: Dit betreft een reservering voor een workshop. U ontvangt geen pakket per post. Wilt u een specifieke kookworkshop cadeau geven, kijk dan bij "Librijes Cadeaubon". Cadeaubonnen zijn niet gekoppeld aan een datum.

€ 149,99
Meer informatie

Kadootje workshop 'Culinair Bierfestijn' in Librije's Atelier. Bierliefhebbers opgelet, want tijdens deze workshop ligt de nadruk op genieten van heerlijke en verrassende gerechten begeleid door prachtige bieren. Een waar Culinair Bierfestijn!

Tijdens deze workshop gaat u aan de slag met de combinatie van bier en spijs. Een bierdeskundige begint de avond met een informele bierproeverij waar onder andere de basis van verschillende bierstijlen onder de loep wordt genomen. Hierna bereiden wij in de keuken van Librije's Atelier gezamenlijk een heerlijk driegangendiner.

Wij serveren de gemaakte gerechten aan u uit en onze gastvrouw schenkt bij iedere gang een passend glas bier, want dit vloeibare goud kan prima gedronken worden in combinatie met vele gerechten. U gaat het bij ons zelf ervaren!