Kadootje online kookles voor 2 personen 'Librije's Atelier In Je Keuken' incl. 2 flessen wijn & cocktail

HET cadeau om in deze tijden te geven, geheel coronaproof!

meer informatie

           

€ 158,00
Meer informatie

Kadootje online kookles 'Librije's Atelier In Je Keuken'. 

Als het niet kan zoals het moet, dat moet het maar zoals het kan!

(Online)kookliefhebbers opgelet, want met dit KADOOTJE kunt u iemand heel gelukkig maken. Dit ONLINE cadeau geeft de mogelijkheid om te koken met Librije's Atelier in uw eigen keuken. U kookt een heerlijk 3 gangendiner voor 2 personen, let op; dit cadeau is uitsluitend per 2 personen te bestellen.

Via Zoom helpen Jonnie en zijn chef’s Nelson en Oliver u interactief met het bereiden van uw eigen diner, waarbij de ruim 30 ingrediënten van tevoren naar u worden opgestuurd. Natuurlijk zal Thérèse u live uitleg geven over de meegeleverde wijnen.

We leggen de bereidingswijze zorgvuldig en stap voor stap uit, live vanuit onze speciaal gebouwde gloednieuwe online studio in de wijnkelder van De Librije. Iedereen met een keuken, een oven, een koksmes en pannen kan meedoen. Wij garanderen u een prachtig en heerlijk resultaat en we passen ons aan op het tempo van de hele groep. Via de chatfunctie in Zoom stelt u live vragen aan de chef’s en Thérèse en wordt u soms uitgenodigd door Jonnie om de resultaten op te sturen om ze samen te bewonderen. Mislukkingen bestaan niet. Bijna niet.   

Zo kunt u toch samen en met ons dineren met een vleugje van Librije's Atelier en blijft u toch lekker veilig thuis.

De live kooksessie duurt circa 3 uur. 

Kosten zijn 79 euro per persoon inclusief BTW en inclusief 3 flessen wijn van Thérèse. Per box betaalt u 158 euro. uitsluitend per 2 personen te bestellen, dus 1 box á 158 euro.

Iedereen uit Nederland (uitgezonderd de Waddeneilanden) en Vlaanderen kunnen hier deel aan nemen.

* Er kunnen geen uitzonderingen worden gemaakt op het menu, wij kunnen dus o.a. geen rekening houden met vegetarische/glutenvrije/overige alternatieven.