Kerstpakketten op maat

Op zoek naar een uniek en persoonlijk Kerstpakket die u niet kunt vinden in onze huidige selectie? Bij Librije's Winkel denken wij graag met u mee in de zoektocht naar het perfecte Kerstgeschenk voor uw medewerkers of relaties. 

Vooorwaarden

Vanaf 25 dezelfde Kerstpakketten met een minimale orderwaarde van €750,- excl. BTW kun je bij ons geheel naar eigen wens en idee het Kerstpakket samenstellen. Het samenstellen van het Kerstpakket kan op verschillende manieren. U kunt contact met ons opnemen om een pakket samen te stellen. Wij stellen een mooi pakket samen en sturen deze vervolgens op, zodat u deze kan beoordelen. Ook bent u van harte welkom in onze winkel in Zwolle. Hier kunt u met met behulp van een specialist zelf alle artikelen uitzoeken, vasthouden en samenstellen. Indien u wilt langskomen in onze showroom vragen wij wel van tevoren telefonisch of via de mail een afspraak te maken. 

Verzenden & Leveren

Om verrassingen te voorkomen spreken wij graag een leverdatum met u af, zodat wij uw bestelling tijdig kunnen verzenden. Grotere bestellingen zullen we per vrachttransport laten leveren. Gratis verzending is mogelijk naar één adres voor bestellingen boven €50,- (incl BTW). Verzending naar meerdere adressen is ook mogelijk; hiervoor worden extra verzendkosten gerekend. Vanzelfsprekend is afhalen bij Librije's Winkel ook mogelijk.

Wij leveren tot en met 22 december onze Kerstpakketten af. Bestel daarom op tijd uw Kerstpakketten om ervoor te zorgen dat alles op tijd binnen is. 

Factuur & Betalen

Wenst u op factuur te betalen? Geen probleem! Graag ontvangen wij hiervoor uw factuurgegevens. De betaling dient binnen 14 dagen na factuurdatum voldaan te worden.

 

Contact

Heeft u vragen m.b.t. tot onze kerstpakketten of andere gerelateerde vragen? 

Neem dan contact op via: 

info@librijeswinkel.nl

+31 (0) 38 853 00 00