Marigold Advocaat giftbox

Een limited edition Marigold advocaat in de smaken Revenge en Rumour.

€ 60,00
Meer informatie

Een traditionele Hollandse klassieker op zijn allerlekkerst. Marigold en De Librije presenteren Rumour & Revenge: een hoog-gastronomisch advocaatje in twee smaken. 

In de Marigold-advocaat komen de kwaliteiten van de Botanical Spirits én van de Marigold-eierdooiers optimaal tot hun recht. De eigenzinnige, gelaagde aroma’s van de Botanical Spirits Rumour en Revenge van Jonnie en Thérèse Boer vormen een prachtige combinatie met de fluwelen zacht-romige eierdooiers van Marigold. De advocaat komt in twee smaken: Rumour, een premium rum met een kus van botanische kruiden, samengesteld door Thérèse Boer, en Revenge, een genever met onder meer kaffir-limoen en citroenschil, de signature drinkvan Jonnie Boer.

Goed om te weten: aan reguliere advocaat wordt vaak kleurstof toegevoegd voor een heldere diepgele kleur. Maar de eierdooiers van Marigold zijn zo krachtig geel dat de kleur van de Marigold Rumour & Revenge advocaat puur natuur is. Zalig om zo op te lepelen als hoog-culinaire delicatesse, of met een beetje geslagen room als sterrendessert voor thuis.