Met Liefde Geschonken

Met Liefde Geschonken gaat over de mooiste wijnen schenken op het juiste moment.

€ 20,00
Meer informatie

Thérèse Boer & Hans Melissen

Illustraties: Peter van Straaten

Een boek met handige en vrolijke tips over wat voor drank te schenken op welk moment. Schenken kan immers op 2 manieren: allereerst de gastheer of vrouw die wijnen of andere dranken schenkt bij speciale gelegenheden zoals een verjaardag, bruiloft en bij maaltijden op officiële feestdagen. De tweede  manier van schenken is het cadeau dat we aan een jubilaris, jarige of iemand geven die net een kind heeft gekregen. Maar ook bij liefdesverdriet, bezoek van de deurwaarder, of als je een afspraak vergeten bent kan men een drank schenken.

Zo zijn er vele gelegenheden die je kunt opluisteren met een mooi glas wijn, maar dat zelfde glas kan ook tot troost dienen als je bent bestolen of een partner je heeft verlaten. Schenken om te vieren of te troosten kan op vele manieren, zoals in dit boek te lezen valt. Wat schenken we met Pasen, Kerst, Nieuwjaar of Rokjesdag? Wat bij een haringparty of de opening van Het Aspergeseizoen?

Het boek bevat handige tips en persoonlijke anekdotes van zowel Thérèse Boer, eigenaresse De Librije en vinologe,  als verhalen van Hans Melissen, auteur van boeken als Château Poeha, Vloeibare Liefde en De Wijngek. Het boek is rijk geïllustreerd met o.a. tekeningen van Peter van Straaten.

Bovendien delen bekende Nederlanders en wijnschrijvers hun schenkmomenten. Ervaringen van onder andere Guus Meeuwis, Marco en Leontine Borsato, Paul de Leeuw, Humberto Tan plus tips van beroemde wijnschrijvers als Hubrecht Duijker en Harold Hamersma.

Als er goed geschonken wordt, levert dat de schenker en de geschonkene een bijzonder moment van geluk.

Met Liefde geschonken is het cadeau dat iedereen kan schenken!

144 pagina's, hardcover