Ongehutste Pot 1, 2 en 3

Met deze set boeken wordt u thuis een echte culinaire kok. In de boeken staan overheerlijke recepten die in keuken van de Librije zijn ontstaan.
€ 40,00
Meer informatie

Dit pakket bevat de trilogie van Ongehutste Pot in 1 pakket. In 'Ongehutste Pot 1' en 'Ongehutste Pot 2' staan elk 20 recepten uit Librije’s Atelier. Het zijn aangepaste Librije-recepten om thuis te maken, altijd met een bijzondere twist. Denk aan de kabeljauw met garam masala, bloemkool en hazelnoot of aan de Anjou duif met maïs, bietjes en zwarte olijf. Uiteraard zijn ze van een wijnadvies voorzien en is er ruimte voor eigen notities.

Behalve deze tot in detail uitgewerkte recepten zijn er ook in elk kookschrift ruim 40 basisrecepten opgenomen. Het vervolg, 'Ongehutste Pot 3', is geïnspireerd op de Hillbilly Contest, die plaatsvond tijdens Chefs (R)Evolution 2014. Een wedstrijd waarbij de deelnemers op pad gingen op zoek naar producten van onze leveranciers om er een fantastisch gerecht mee te bereiden. Jonnie & Thérèse laten u in dit kookschrift kennismaken met hun leveranciers waarbij er een koppeling gemaakt wordt naar 22 recepten van Librije’s Atelier.

Inhoud: Ongehutste pot 1,2 en 3