Welkom bij Librije’s Atelier Live in Je Keuken Voor Organisaties

 

De meeste mensen werken thuis en de horeca is gesloten, dus zijn bedrijfsuitjes een beetje lastig te organiseren. Daar heeft De Librije iets moois op bedacht!  

 

Op deze pagina vindt u meer informatie over exclusieve live online kookevents van Librije’s Atelier voor organisaties. U kunt bij ons met uw bedrijf of instelling een exclusieve live online kookles boeken, waarbij u samen met uw collega’s vanuit eigen huis een 3-gangendiner bereidt. Dat doet u niet alleen, want onze chefs onder leiding van Jonnie Boer geven via Zoom de instructies en leveren live commentaar op de creaties van de deelnemers! En natuurlijk geeft Thérèse een toelichting op de bijgeleverde wijnen. 

     

Hoe werkt onze nieuwe dienst Librije's Atelier Live in je Keuken voor organisaties?

U boekt in overleg met ons een datum waarop uw collega’s om 17.00 uur inloggen voor de start van een speciaal ingerichte online live kookles via Zoom. Alle deelnemers loggen in vanuit eigen keuken en maken in 3 uur een 3 gangendiner voor 2 personen. Ze koken onder toeziend oog van Jonnie Boer en zijn chefs Nelson, Oliver en Noah. Oliver is de chef van Librije’s Atelier en hij geeft de specifieke instructies voor de bereiding. Chef Nelson Tanate of Noah Wynants beheren de chat en geven live direct antwoorden op de gestelde vragen vanuit de verschillende keukens. Ook wil Jonnie natuurlijk tussendoor via beeld bewijs zien van de resultaten van het thuiskoken!  Natuurlijk is er veel ruimte voor onderlinge gezelligheid, humor en een beetje ironie. De parallellen tussen de kookkunsten van collega’s en hun werkgewoontes zijn natuurlijk snel gelegd. En dat helpen we graag aan mee! 

 

Aantal deelnemers, techniek en logistiek?

U kunt tot 250 collega’s deelnemen via de streamingdienst Zoom of via een zelf ingerichte Teams-omgeving. Al uw collega’s of werknemers krijgen een speciale box een dag van tevoren of op de dag zelf voor 15.00 uur thuisbezorgd. Wij bieden u een exclusief event aan vanaf 100 afgenomen boxen. Een box is ingericht voor 2 personen. Omdat wij niet stimuleren dat collega’s bij elkaar thuis op bezoek gaan, adviseren wij per collega een box te bestellen en ervan te genieten met partner, familie of een vriend(in). Mocht u een aanvraag doen voor minder dan 100 boxen, dan kunnen we samen onderzoeken of u tegelijk met andere kleinere organisaties of teams kunt deelnemen en zo alsnog boven de 100 afgenomen boxen uitkomt.

 

De live interactieve begeleiding door Jonnie en zijn chefs wordt uitgezonden via onze nieuwe studio die wij speciaal voor deze nieuwe dienst bouwden in de wijnkelders van De Librije. De techniek voor de avond wordt van tevoren goed doorgenomen en afgesproken met u als opdrachtgever.

 

De bezorging wordt verzorgd door onze logistieke partner Vers & Fijn. We kunnen door heel Nederland bezorgen met uitzondering van de Waddeneilanden. De box is gekoeld verpakt en vervoerd. U krijgt een instructielijst in de doos waarop staat vermeld welke ingrediënten waar bewaard moeten worden tot de live kookinstructie start.  

 

Beschikbare data 

Vooralsnog zijn woensdagen en donderdagen in 2020 de avonden waarop wij dit online live kookevent voor organisaties aanbieden. Voor grote groepen deelnemers – vanaf circa 200 afgenomen boxen - zijn andere avonden in de week bespreekbaar. In 2021 bieden wij deze dienst weer aan vanaf 19 januari. 

 

Prijzen 

De kosten per afgenomen box zijn 70  euro per persoon inclusief BTW, bezorging en twee wijnen van Thérèse. Per box betaalt u 140 euro.

 

Het menu 

Het Librije's Live Atelier 3-gangen diner bestaat uit:

Gepofte ui met Noordzee garnaaltjes

Langzaam gegaarde boeren eend, zoete aardappel en pittige zuurkool

Losgeslagen appeltaart

 

Omdat we pas net van start zijn gegaan met dit nieuwe aanbod is het voor ons nu nog niet mogelijk om rekening te houden met speciale dieetwensen. De menu’s hebben op het moment voor alle deelnemers dezelfde opbouw nodig.

 

Kijk de video!

We hebben ook een video gemaakt waarin Jonnie en Thérèse Boer alles nog een keer goed uitleggen. Die kijkt u hier: https://vimeo.com/471420108

 

 

Taal

Wij bieden de lieve kookserie aan in Nederlands of in Engels.

 

Voor meer informatie kunt u ons mailen naar online@librije.com

 

 Hartelijke groeten namens het hele team van De Librije,

Jonnie, Thérèse, Oliver, Nelson en Noah!