Zeezout Kristallen

Deze piramidevormige zoutkristallen zijn 100% puur en een lust voor het oog. Deze zout kristallen zijn uiterst geschikt om over je maaltijd heen te verkruimelen. 

€ 4,29
Meer informatie

Het mooiste zeezout, met zorg voor je uitgezocht. Deze piramidevormige zoutkristallen zijn 100% puur en een lust voor het oog. Onder invloed van zon en wind verdampt het zeewater en vormen zich zoutkristallen in de vorm van piramides. Dit resulteert in zeer krokant zout met een zachte smaak. De knisperige kristallen zijn erg geschikt om aan tafel over je gerecht te verkruimelen. Maar ook heerlijk met extra vierge olijfolie en versgebakken brood.

Het idee voor de nieuwe productlijn is ontstaan bij de realisatie van het restaurant van Jonnie en Thérèse Boer op Bonaire. Jonnie: “Uitkijkend over de zoutvlaktes van het eiland, had ik al snel het idee van mooie zoutkristallen op tafel. Ik wilde bovendien niet de geijkte pepermolen presenteren, maar een bijzondere melange die je gemakkelijk zelf doseert. De krachtige chili melange maakt de lijn compleet.” 

Het zout is het mooiste zeezout in piramidevormige kristallen dat wordt gewonnen op Cyprus. De Essentials bevatten geen conserveringsmiddelen of andere toevoegingen. Ze zijn 100% puur natuur en grof van structuur om extra smaak en een visuele dimensie te geven aan een gerecht.

Heerlijk wanneer je het op het laatst verkruimelt over je gerecht. Het verrijkt vrijwel elke maaltijd. Het versterkt bijvoorbeeld de smaak van vlees of vis en geeft een volle smaak aan soep en puree.

Recepten waar deze zeezout kristallen goed tot hun recht komen: Recepten zeezout kristallen

Ingrediënten: 100% pure zeezout

Inhoud: 85 g