Paddenstoelenboek

Met dit kookboek maak je de allermooiste en lekkerste culinaire gerechten met paddenstoelen. De stappen in het boek zijn gemakkelijk te volgen.
€ 64,00
Meer informatie

Met dit boek bevindt u zich even in de keuken van de Librije. Zonder dat u het weet zijn er talozze gerechten die u gemakkelijk kunt bereiden met paddestoelen. Alle gerechten die in dit boek staan zijn door Jonnie Boer bedacht. Bij elk gerecht vormt de paddenstoel de basis voor uw culinaire gerecht. Doormiddel van dit boek bereid u gerechten waarmee u iedereen verrast. 

Jonnie Boer zegt er het volgende over:

"Wij nemen iedereen mee in de wereld van de paddenstoel en laten zien en proeven van deze uitzonderlijke lekkernij, die mits de nodige voorzichtigheid en zorgvuldigheid betracht wordt, voor iedereen bereikbaar is. Culinair gezien zijn deze kostbaarheden uit bos en veld nog vrij onbekend en het gezegde: ‘onbekend maakt onbemind’ wordt met dit boek gelogenstraft. Het is een leidraad om op de juiste wijze te zoeken en te determineren. En om er de mooiste gerechten mee te maken. Met dit boek hopen wij dat alle angst en vooroordelen overwonnen kunnen worden om van dit culinaire kleinood te genieten. Wat is er mooier om in goed gezelschap, na een dagje paddenstoelen zoeken er een heerlijk maal mee te maken ?" -