SEPTEMBER/OKTOBER | Online Wijncursus De Librije | 19:30-20:30 uur | 2 persoons | 4 lessen | SDEN gecertificeerd | incl. proeven |

Heeft u altijd al meer willen leren over wijn en alles wat er mee te maken heeft? Dit is je kans!

 

woensdag 15 september, 22 september, 29 september en 6 oktober

meer informatie

           ⇓

€ 200,00
Meer informatie

Wijncurses De Librije

Heeft u altijd al meer willen leren over wijn en alles wat er mee te maken heeft? Dat kan! 15 september starten we bij De Librije met het geven van een online wijncursus. We nemen u in vier lessen mee door de wereld van wijn waarbij allerlei wetenswaardigheden voorbij komen.

Wat kunt u verwachten?

Iedere les wordt er gefocust op een ander thema, zodat u na vier cursusavonden een goed beeld heeft van de basisbeginselen van wijn. Onderwerpen die hierbij zeker niet worden overgeslagen zijn:

·                 - Wijngebieden & -klimaten

·                 - Het proeven en herkennen van verschillende aroma’s

·                 - Temperatuur en glaswerk om uw beleving van wijn te bevorderen

·                 - Hoe we bij de Librije omgaan met wijn en de wensen van onze gasten hierin

Om de cursus goed van ons te kunnen doen, krijgt u twee keer een pakket vanuit ons, zodat u alles in huis heeft. Voor de eerste cursusdag krijgt u van ons een box met het lesmateriaal, een kelnersmes en de witte wijnen. Voor de derde les ontvangt u vervolgens de rode wijnen van ons.

Na de vier lessen doet u een kort examen bij SDEN (Stichting Drankenexamens en Normering) over de in de lessen opgedane kennis, waarna u een officieel certificaat krijgt. Een mooi aandenken aan de cursus.

De cursus wordt verzorgd door onze gastvrouw en vinoloog Sarah. Daarnaast zal ook onze sommelier Sem Bek en Thérèse Boer regelmatig langskomen. We starten op donderdag 15 september, de overige cursusdagen zijn: 22 september, 29 september en 6 oktober.

 

De kosten voor de wijncursus bedragen €200,- voor 2 personen. Wilt u het liever alleen doen? Dan kunt u reserveren voor 1 persoon en deze kost €125,-. Leverbaar in heel Nederland (incl. de waddeneilanden).

De lessen vinden bij u thuis plaats via zoom.

Dus komen jullie met ons leren? Wij hebben er zin in!

Sarah, Sem & Thérèse