Spaanse Kus wijnpakket

Een mooi pakket met vier wijnen uit de Kus van Thérèse wijn lijn. Alle vier komen uit Spanje, alle vier karakteristiek op hun eigen manier.
€ 38,00
Meer informatie

Een leuk cadeau pakket met Sauvignon Blanc, Bobal, Bras BoerCava en Tempanillo. 3 wijnen komen uit de wijn lijn van Thérèse Boer: Kus van Thérèse. Dit pakket kan worden verzonden in een mooie houten 4-vaks kist.

 

- Sauvignon Blanc: Een verfrissende witte wijn waarin witte bloemen en een hint van lychee te ruiken is. In de smaak rijpe perzik en meer frisse tonen zoals citrus.

- Bobal: Een neus vol rood fruit, aardbeien, frambozen en rode bes. De smaak maakt het waar: fris, sappig met een lichte toon van gekonfijt fruit in de afdronk.

- Bras Boer Cava: Deze Cava wordt gekenmerkt door licht getoaste aroma's en een explosie aan fruit. Waar de Macabeo zorgt voor frisheid, body en structuur geven de Chardonnay druiven het fruitige en romige karakter aan de wijn.

- Tempranillo: De wijn is sappig, vlezig en fris en is geschikt voor ieder moment. Geurend naar kers en pruim die samen met blauwe bes in de smaak terugkomen.