Valderrama Special Blend Olijfolie 500ml

Deze overheerlijke olijfolie heeft van zichzelf een fruitig karakter. De combinatie tussen meerdere fruitsoorten zorgt voor een intense en frisse smaaksensatie. 

€ 15,50
Meer informatie

De heerlijk frisse olijfolie is een unieke in zijn soort. De combinitie tussen groene appeltjes, banaan, mango en limoen zorgt voor een fris accent. De zachte toon in de olijfolie wordt gevormd door de rucola, groen hout, liguster, tomatenplant en vers gemaaid gras. De samenvoeging van enerzijds het frisse accent en anderzijds het zachte accent zorgt voor een heerlijke olijfolie. 

De olijfolie is goed te gebruiken als dressing in salade. Ook is het heerlijk om deze olijfolie over een pasta of risoto te gieten of te gebruiken als 'dip'. 

Deze olijfolie is tot stand gekomen door de grote vraag van gasten. Gasten wilden thuis ook graag koken met deze overheelijke olijfolie die dagelijks wordt gebruikt in het restaurant. 

Na openen gekoeld en droog bewaren. 

Ingrediënten:  groene appeltjes, banaan, mango, limoen met de groene tonen van rucola, groen hout, liguster, tomatenplant en vers gemaaid gras. 70% Arbequina van Toledo en 30% Hojiblanca van Cordoba.

Inhoud: 500 ml

Voedingswaarden Per 100 ml
Energie 3400 kj / 824 kcal
Vetten 92.0 g
   waarvan verzadigd 14.0 g
Koolhydraten 0.0 g
   waarvan suikers 0.0 g
Zout 0.0 g
Vitamine E 18.0 mg
NRV vit E 150%