The Real WINE Gum Merlot

Wijn + snoep + design = een echte WINE gum The Real WINE gum is een snoepje voor volwassenen. De winegum smaakt naar wijn, maar bevat geen alcohol.
€ 7,00
Meer informatie

Wijn + snoep + design = een echte WINE gum. The Real WINE gum is een snoepje voor volwassenen. De winegum van Vinoos smaakt naar wijn, maar bevat geen alcohol. Wanneer u een van de winegums proeft ervaart u het net alsof u een slok van een Merlot wijn zou nemen, de beleving is identiek alleen nuttigt u geen alcohol.

The Real WINE gum is ook niet te vergelijken met de mislukte uitvinding van Charles Gordon Maynard (1909), wiens vader Gerard Riley Maynard een snoepwinkel had. Winegums komen oorspronkelijk uit Engeland. Toen Gerard Riley Maynard - een overtuigd methodist en geheelonthouder - ontdekt had dat zijn zoon winegums produceerde, dreigde hij hem te ontslaan. Pas toen de vader ervan overtuigd was dat de winegums geen wijn bevatten, werd dit ontslag per direct ingetrokken. En is dit het begin geweest van de kleurrijke fruitgums die we uit de supermarkt kennen.

Producteigenschappen:

● Smaak: Merlot
● Inhoud: ca. 11 stuks, 50 gram
● Bevat geen dierlijke producten, vetvrij, gelatinevrij, geschikt voor vegetariërs, geen E-nummers en is zonder kleurstoffen en zoethout
● Allergie: gluten-, vet-, noten-, gelatine- en lactosevrij