Tulpen Knolletjes

Deze overheerlijke ouderwetse tulpenknolletjes met mosterdzaadjes zijn te lekker om te laten liggen. Voeg deze knolletjes bij uw maaltijd of gebruik ze als lekkere snack.
€ 13,00
Meer informatie

Deze ouderwetse en authentieke tulpen knolletjes kennen wij in Nederland al ontzettend lang. Vroeger werden deze knolletjes gegeten in tijden van pure noodzaak. Tegenwoordig worden de tulpen knolletjes heel anders gezien. Ze zijn heerlijk te gebruiken als toevoeging van uw Hollandse stampot of wilde soep. Ook kunt u de knolletjes gebruiken als een toevoeging van uw culinaire gerecht. Ondanks dat de tulpen knolletjes in het zuur staan ervaart u tijdens het eten toch een stevige bite. 

Jonnie Boer en (inmaak) specialist Oos Kesbeke hebben de handen ineen geslagen voor een speciale lijn delicatessen: Jonnie & Oos. Stuk voor stuk producten die de dagelijkse keuken verrijken. Gebruik ze bijvoorbeeld als een delicate toevoeging voor een amuse of gerecht.

Na opening gekoeld bewaren. 

Ingrediënten: tulpenknol, water, suiker, pepers, mosterdzaad, azijn, zout, natuurlijk aroma's(mosterd), kleurstof:curcumine, kleurstof:riboflavine(vitamine B2)

Inhoud: 350 ml

Voedingswaarden  Per 100 g
Energie 154 kj / 637 kcal
Vetten 0.2 g
waarvan verzadigd 0.0
Koolhydraten 6.8 g
waarvan suikers 6.5 g
Eiwitten 1.2 g
Voedingsvezel 1.5 g
Zout 3.2 g