Wasabi Dressing

Deze overheerlijke wasabi dressing past perfect bij zalm- en tonijngerechten. De vlijmscherpe smaak van wasabi is teruggebracht tot een milde maar volle smaak.  

€ 9,00
Meer informatie

Wasabi wordt vaak gezien als ontzettend scherp of pittig. Deze dressing bewijst echter het tegendeel. De verdeling tussen de wasabi en mosterd zorgt voor de perfecte smaakcombinatie. De dressing heeft een lichtgroene kleur en een plezierige wasabi beleving. De dressing zorgt ervoor dat u ook thuis van de heerlijke smaakcombinaties van de Librije kunt genieten. Deze wasabi dressing wordt namelijk dagelijks in het restaurant van de Lirbrije gebruikt. 

Jonnie Boer heeft in samenwerking met de wijndragers een eigenzinnige lijn producten geselecteerd. Dit is gedaan met de achterliggende gedacht om een stukje Librije voor iedereen beschikbaar te maken. 

Deze wasabi dressing in combinatie met mosterd komt vooral bij zalm- en tonijngerechten goed tot zijn recht. Ook is deze dressing heerlijk bij sushi. 

Goed schudden voor gebruik. Na openen gekoeld bewaren

Ingrediënten: azijn, zonnebloemolie, mosterdzaad 15%, suikers, sojasaus (azijn, sojabonen, zout), wasabipoeder 5,25% (bevat mosterd), water, zout, raapolie, gember, specerijen, kleurstof (copper chlorophyl) en kruiden.

Inhoud:  250 ml

Voedingswaarden Per 100 g
Energie 1411 kj / 337 kcal
Vetten 28.3 g
   waarvan verzadigd 3.0 g
Koolhydraten 17.6 g
   waarvan suikers 14.2 g
Eiwit 3.0 g
Zout 1.51 g