Rode wijn

2 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Rode wijn

2 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Kus van Thérèse rode wijn

Op zoek naar een goede rode wijn? In Librije’s winkel vindt u een breed assortiment aan rode wijnen die ook in het restaurant van De Librije worden geschonken. Deze wijnen hebben ieder hun eigen karakter en verhaal. Rode wijn past perfect bij een stukje vlees. De wijn versterkt dan niet alleen het gerecht op smaakniveau maar ook op belevenisniveau. De rode wijn in dit assortiment is zorgvuldig samengesteld door Thérèse Boer en haar sommeliers van De Librije. Op deze manier wordt de kwaliteit van de wijn eenvoudig gewaarborgd. Ook is alle rode wijn exclusief te verkrijgen in Librije ’s winkel. De wijnen worden namelijk speciaal voor De Librije gemaakt.

Over het algemeen is rode wijn de meest gedronken wijn in Nederland. Al eeuwenlang wordt er rode wijn gedronken. Vroeger werd rode wijn zelfs meer gedronken dan normaal water. De wijn werd toen overigens wel in een lager alcoholpromillage gedronken. Wijn was op dat moment schoner en veiliger om te drinken dan drinkwater. In die tijd bestond er nog geen filtersysteem die het water kon zuiveren tot schoon en gezond drinkwater.

Thérèse Boer wijn bestellen

In Librije’s winkel is het mogelijk om rode wijn online en offline te bestellen. Op dezelfde locatie als het restaurant van De Librije bevindt zich een sfeervolle winkel met producten die ook in het restaurant worden gebruikt. Hier is het mogelijk om gemakkelijk even wat producten te halen of om advies te krijgen over bijvoorbeeld een passend cadeau met rode wijn. Ook is het mogelijk om rode wijn online te bestellen in Librije’s winkel. Selecteer eenvoudig een aantal producten uit ons assortiment. De bestelde rode wijnen worden binnen twee werkdagen bezorgd.

Kus van Thérèse Rode wijn bewaren

Voor veel mensen blijft het een raadsel hoelang en hoe ze hun rode wijn kunnen bewaren. De houdbaarheid van een fles rode wijn hangt van meerdere factoren af. Het hangt af van de kwaliteit, de druif, de hoeveelheid alcohol en of de wijn op hout is gerijpt. Over het algemeen is rode wijn na opening nog twee à drie dagen drinkbaar, mits de rode wijn gekoeld bewaard wordt. Zo behoudt de rode wijn zijn optimale smaakbeleving.