Zeeuwsche zoute zwarte knoflook

Op zoek naar een bijzondere smaak zout die op een duurzame manier is gewonnen in Nederland? Bekijk dan eens dit potje met zout in combinatie met zwarte knoflook.

€ 2,00
Meer informatie

Zout is onmisbaar in elke keuken. Het is net dat ene ingrediënt die een maaltijd net afmaakt. Zout is er in vele soorten en smaken. Tegenwoordig is er al veel meer zout beschikaar dan het welbekende keukenzout. 

Zeeuwsche Zoute Zwarte Knoflook is de perfecte keuze voor smaakvolle combinaties waarbij een milde zoute smaak gewenst is, gecombineerd met de zoete nuances die zwarte knoflook met zich meebrengt. Deze unieke smaakmaker vormt een uitstekende aanvulling op sauzen bij gerechten met kip of groenten, waardoor hun smaakprofielen worden versterkt. Bovendien voegt het een heerlijke zoetheid toe aan vleesgerechten en salades, wat voor een verrukkelijke toevoeging zorgt.

Of je nu de smaken van je favoriete gerechten wilt verrijken of nieuwe smaakcombinaties wilt uitproberen, Zeeuwsche Zoute Zwarte Knoflook is een veelzijdige en heerlijke toevoeging aan je culinaire repertoire. Ga op een culinair avontuur met deze voortreffelijke smaakmaker, die de verfijning van Zeeuwsche Zoute zout combineert met de unieke transformatie van zwarte knoflook.

*Zeeuwsche Zoute is in 2020 bekroond met het Zeker Zeeuws® Streekproduct keurmerk. Een onafhankelijk erkend streekkeurmerk dat garandeert dat een product op duurzame wijze geproduceerd wordt enécht Zeeuws is.

Inhoud: 10 gram