Zwols scharrelworstje bio varken en ree

Een heerlijk lokaal worstje die perfect op een borrelplankje past. Deze droge worst bestaat uit vlees van een biologisch varken uit Heino en een ree uit Overijssel. 

€ 5,00
Meer informatie

Dit biologische droge scharrelworstje is een ware toevoeging voor iedere borrelplank. Combineer deze droge worst met een heerlijk drankje en je avond is compleet. 

Het biologische varkensvlees is 100% biologisch en voorzien van het 3 sterren ‘Beter Leven’ keurmerk. Dit betekent dat het vlees afkomstig is van varkens die een beter leven hebben genoten dan de zogenaamde vleesvarkens uit de bio-industrie. Zo hebben de varkens meer ruimte genoten en waren ze in de gelegenheid om naar buiten te gaan! Daarnaast vindt er op biologische varkens geen genetische modificatie plaats, krijgen ze biologisch voer en géén preventieve antibiotica. De simpele basis van biologisch vlees is dat de dieren zich op een eigen en natuurlijke wijze hebben kunnen gedragen en opgroeien!

Bewaren: Droge worst is een verduurzaamd vleesproduct en kan prima buiten de koeling worden bewaard. Het liefst op een droge, donkere plek, dan zal de worst, mits onverpakt, ook nog wat verder indrogen en harder worden. Zo kun je de worst zeker nog 1-2 maanden bewaren. Als je van een wat zachtere worst houdt, kun je deze ook tijdelijk in de koelkast bewaren.

Herkomst: Nederland.