Thuis voor u Thuis menu

 

BRASS BOER VOOR THUIS

De Brass Boer boxen zijn vanaf nu in heel Nederland verkrijgbaar! 

Thuis dineren, alsof je uit eten bent! We bieden een mooi samengesteld 3-gangen diner, waarbij wij al het voorwerk al voor u hebben gedaan. Door middel van instructievideo’s met onze chef-kok Lars helpen we u door de laatste stappen van de bereiding. U hoeft enkel nog de borden op te maken en het genieten kan beginnen.

 

Menu: 

– Tarte Flambée van het vuur, tomaat, artisjok en Pecorino Romano

– Cocktail van Hollandse garnalen met venkel en rode ui

– Rundersukade, zoete aardappel, bloemkool en sjalot

– Chocolade brownie, praline en pretzels

 

2 personen €90,00 inclusief bezorgen

3 personen €135,00 inclusief bezorgen

 

Wilt u een bijpassende wijn bij de gerechten? 

Bij de cocktail van Hollandse garnalen adviseren wij de fris droge riesling uit Rheinhessen, Duitsland. de kus van Thérèse Tempranillo uit Spanje sluit perfect aan bij de rundersukade. Drinkt u liever iets anders dan hebben wij verschillende wijnen en dranken in onze webshop.

 

Bestel op brassboerthuis.nl

SENANG SNACK BOX

Op vrijdagen & zaterdagen bieden wij een senang-snack-box voor thuis aan. Wij hebben het meeste werk gedaan, maar het is aan u om de finishing touch te geven aan de gerechten. In een korte uitleg leggen wij uit wat hiervoor de laatste stappen zijn, zodat u heerlijk kunt genieten van onze snacks bij u thuis!

Kroepoek met wasabi dip, Lumpur, Kunyit ayam, Bapao rendang, Garnalentoast, Sate ayam, Buikspek hoisin, Rengginang, Tom Kha , Tempe sambal goreng en een Cocktail van gember, appel. chili, limoen en gin

 

2 personen €59,00

3 personen €88,50

 

DRANKEN

Om uw culinaire brass ervaring af te maken kan je bij onze menu’s ook één of meerdere van onze heerlijke bijpassende wijn bestelen. Zoals de unieke Brass Boer Cava of een van de bekende Kus van Thérèse wijnen, ook hebben wij een geweldige Brass Boer “Droom” wijnpakket voor jou samen gesteld met 3 geweldige droomwijnen: Champagne Grand Cru – Patrick Regnault Blanc de Blancs, Bourgogne wit – Gerard Thomas et Filles en Italiaans rood – Casa Busol – Amarone della Valpolicella.

 

Bestel op brassboerthuis.nl