Reserveringsvoorwaarden

Reserveringsvoorwaarden De Librije

U kunt tot 2 dagen voor de gereserveerde datum kosteloos annuleren. Na deze termijn zijn wij genoodzaakt om annuleringskosten in rekening te brengen.

Wij hanteren de volgende annuleringskosten bij gehele en deelannuleringen conform de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH):
- vanaf 2 dagen voor de reserveringsdatum: € 50,00 per persoon;
- vanaf 1 dag voor de reserveringsdatum en bij no show: € 100,00 per persoon.

Wij berekenen deze kosten vanaf 10:00 uur op de dag dat de annuleringstermijn ingaat. Indien wij opnieuw een reservering kunnen maken, dan berekenen wij geen annuleringskosten.

Wanneer gewenst, kunnen wij uw reservering eenmalig kosteloos verplaatsen.

Reserveringsvoorwaarden Librije's Hotel

Onderstaand treft u de voorwaarden aan die bij annulering van kracht zijn. De getoonde bedragen en percentages dienen door u te worden betaald.

a. Bij annulering meer dan 1 maand voor de ingangsdatum is de gast niet gehouden enig bedrag aan Librije's Hotel te betalen.

b. Bij annulering meer dan 14 dagen voor de ingangsdatum is de gast gehouden 15% van de reserveringswaarde aan Librije's Hotel te betalen.

c. Bij annulering meer dan 7 dagen voor de ingangsdatum is de gast gehouden 35% van de reserveringswaarde aan Librije's Hotel te betalen.

d. Bij annulering meer dan 3 dagen voor de ingangsdatum is de gast gehouden 60% van de reserveringswaarde aan Librije's Hotel te betalen.

e. Bij annulering meer dan 24 uur voor de ingangsdatum is de gast gehouden 85% van de reserveringswaarde aan Librije's Hotel te betalen.

f. Bij annulering 24 uur of minder voor de ingangsdatum is de gast gehouden 100% van de reserveringswaarde aan Librije's Hotel te betalen.

Indien u het non-refundable tarief boekt: bij het boeken van ons non-refundable tarief, gelden afwijkende annuleringsvoorwaarden. Indien u dit gunstige tarief boekt, dient u het reserveringsbedrag direct te voldoen per creditcard. Annuleringen of wijzigingen in de reservering zijn bij dit tarief niet mogelijk.