Librije's Kadootje verkrijgbaar vanaf € 25,-

De cadeaukaart van De Librije is een mooi verpakte cadeaupas waarmee u uw relaties, vrienden, partner of familie een ruime keus geeft! Librije's Kadootje is te besteden bij De Librije, Librije's Hotel en Librije's Winkel.

Graag onderstaand de namen vermelden van zowel de gever als de ontvanger van de cadeaubon

Maximaal 240 tekens

Maximaal 240 tekens

Meer informatie

De cadeaukaart van De Librije is een mooi verpakte cadeaupas waarmee u uw relaties, vrienden, partner of familie een ruime keus geeft.

Geniet bijvoorbeeld van een lunch of diner in Restaurant De Librije of een overnachting in Librije’s Hotel. Ook kunt u bijzondere delicatessen en wijnen online en in Librije’s Winkel aanschaffen. In de wereld van De Librije zijn er volop mogelijkheden! Tevens heeft u de mogelijkheid om het saldo op uw pas niet in één keer te besteden. U kunt zelfs uw saldo checken op onze website, zodat u altijd weet welk bedrag u nog te besteden heeft.

Librije’s Kadootje is altijd een mooi cadeau voor iedere levensgenieter. De cadeaupas wordt geleverd in een luxe box. De cadeaukaart wordt pas enkele dagen na verzending geactiveerd ivm veiligheid.

Wilt u het saldo checken op uw cadeaukaart? Klik dan hier.

*Disclaimer:  Vanaf 1 januari 2023 zal onze kookschool 'Librije's Atelier' en ander concept voeren, waarin geen workshops meer gegeven zullen worden. Cadeaukaarten ter waarde van een zelf in te vullen bedrag en aangeschaft na juni 2022 zullen niet inzetbaar zijn voor een workshop in Librije’s Atelier.