Gastheer/ -vrouw

Wie zijn wij
Librije Beheer BV bestaat uit de kwaliteitsbedrijven Restaurant De Librije, Librije’s Hotel, Librijes Winkel, Brass Boer Thuis, Bar Senang en Brasserie Jansen in Zwolle en Brass Boer op Bonaire & Curaçao. Jonnie en Thérèse Boer leveren met hun medewerkers een hoge gastronomische kwaliteit en de beleving van de gast staat altijd voorop.

Functie-inhoud

Ter uitbreiding van ons service team bij De Librije in Zwolle, zijn wij op zoek naar een fulltime gastheer/ -vrouw. Door jouw ervaring in de bediening in combinatie met jouw vakkennis, creativiteit en enthousiasme zorg jij ervoor dat onze gasten een heerlijk moment beleven. Je onderhoudt en verzorgt de gasten op een prettige en professionele manier.

Profiel

Om voor deze functie in aanmerking te komen, beschik je over MBO+ werk- en denkniveau en is ervaring in de bediening een absolute must. Je bent gastvrij op een natuurlijke en representatieve manier. Je vertelt met passie over de gerechten en producten. De woorden teamspirit, flexibiliteit en collegialiteit zijn op jou van toepassing

Aanbod

Wij bieden een 4-daagse werkweek o.b.v. een fulltime dienstverband (38 uur per week) in een dynamische werkomgeving. Werktijden zijn zowel overdag als ’s avonds.Doorgroeimogelijkheden binnen één van onze andere bedrijven.

De Librije is 4 dagen per week geopend (woensdag t/m zaterdag).

Procedure

Mail je CV en motivatie naar afdeling personeelszaken van De Librije, personeelszaken@librije.com. Na een uitvoerige selectie word je mogelijk uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek.

Adresgegevens:

De Librije
T.a.v. Afdeling Personeelszaken
Spinhuisplein 1
8011 ZZ Zwolle

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

 

Zelfstandig werkend kok

Wie zijn wij
Librije Beheer BV bestaat uit de kwaliteitsbedrijven Restaurant De Librije, Librije’s Hotel, Librije’s Winkel, Brass Boer Thuis, Bar Senang en Brasserie Jansen in Zwolle en Brass Boer op Bonaire & Curaçao. Jonnie en Thérèse Boer leveren met hun medewerkers een hoge gastronomische kwaliteit en de beleving van de gast staat altijd voorop.

Smaak. Het is de ongekende rijkdom waarin we onze gasten laten delen. De smaak van De Librije. Ondeugend creatief. Bekroond, bewonderd, begeerd. Gasten verwachten veel – en ze krijgen meer. Ondergedompeld in een wereld waarin elk zintuig geprikkeld wordt en elk detail telt. Dát is de wereld van De Librije. Nergens anders dan bij De Librije komt de smaak van De Librije tot leven. Een smaak die voor gasten is te beleven. Te proeven, te voelen, te zien, te ruiken. Te ontdekken en te genieten. Te kopen zelfs, maar nooit te evenaren. Het is een wereld waarin recepten voelen als geheimen, ingrediënten als wonderen, gastronomie als volmaakte perfectie. De Librije; een verzamelnaam voor alles wat we met onze gasten willen delen – op welke locatie dan ook. Belevingen, producten, concepten en accommodaties; het beste van het beste. Een naam die we met trots hooghouden, omdat dít de enige naam is die onze kostbare belofte volledig onthult. De gouden draad die geboekte successen verbindt met een veelbelovende toekomst.

Functie-inhoud
Als zelfstandig werkend kok beschik je naast een passie voor koken over een hoge mate van zelfstandigheid. Hierbij let je op de kwaliteit en versheid van de gebruikte producten en is het belangrijk dat het eindproduct optimaal is in smaak en presentatie. Verder heb je een dienstverlenende instelling.

Werkzaamheden

Bereiden van gerechten en gerecht gedeelten volgens recept en planning
Daarbij toezien op de kwaliteit van de werkzaamheden van eventuele leerlingen en op de naleving van de hygiënevoorschriften
Schoonmaken van de werkomgeving, keukenapparatuur en -machines.
Assisteren bij het ontvangen en opslaan van geleverde artikelen
 

Profiel

MBO niveau 3-4 werk- en denkniveau
Kennis van HACCP
Op de hoogte van verschillende kookstijlen, gerechten en bereidingswijzen
Productkennis
Zelfstandig
Goede communicatieve vaardigheden
Stressbestendig
Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (mondeling en schriftelijk)
 

Aanbod
Wij bieden een 4-daagse werkweek o.b.v. een fulltime dienstverband (38 uur per week) in een dynamische werkomgeving. Werktijden zijn zowel overdag als ’s avonds. Doorgroeimogelijkheden binnen één van onze andere bedrijven.

De Librije is 4 dagen per week geopend (woensdag t/m zaterdag).

Procedure
Mail je CV en motivatie naar afdeling personeelszaken van De Librije, personeelszaken@librije.com. Na een uitvoerige selectie word je mogelijk uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

 

Restaurant service stage

Wie zijn wij
Librije Beheer BV bestaat uit de kwaliteitsbedrijven Restaurant De Librije, Librije’s Hotel, Librije’s Winkel, Brass Boer Thuis, Bar Senang en Brasserie Jansen in Zwolle en Brass Boer op Bonaire & Curaçao. 
De Librije is een driesterrenrestaurant gevestigd in de voormalige vrouwengevangenis van Zwolle. Chef Jonnie en gastvrouw Thérèse Boer zijn de drijvende krachten achter deze toponderneming. Duurzame streekproducten, aandacht voor groenten, inventieve technieken zijn termen die passen bij De Librije. 

Al met al een unieke plek waar gastheerschap hoog in het vaandel staat. 

In hetzelfde gebouw, is Librije’s Hotel gevestigd. Librije’s Hotel is een full-service hotel van het hoogste niveau. In het hotel is de sfeer van de oude vrouwengevangenis behouden gebleven.

Functie-Inhoud

Deze functie is essentieel in ons bedrijf. Jij bent het vriendelijke en vertrouwde gezicht voor onze gasten gedurende hun ervaring bij De Librije. Samen met hetfrontoffice team en de keuken brigade zorgen jullie voor een onvergetelijk verblijfvoor de gasten

Werkzaamheden

Wat wordt er van je verwacht? Je bent medeverantwoordelijk voor een vlekkeloos verloop van het servies. In de aanloop zal dit het klaarmaken van de tafels, lounge en restaurant betekenen en het klaarzetten van de mise en place. Gedurende het servies serveer je gerechten en voorzie je de gasten van een heldere en verfrissende toelichting van deze gerechten. Ook word je verantwoordelijk gesteld voor het voorzien van de gasten van water, brood, bestek en glaswerk bijvoorbeeld. Je verzorgt de gasten op een prettige en professionele manier.

Profiel

We zoeken iemand met affiniteit voor luxe hotels en restaurants. Iemand die ervan geniet om de gast van begin tot einde in de watten te leggen op een professionele en prettige manier.

Aanbod

Wij bieden jou een unieke stage-ervaring aan in een prachtige werkomgeving.

Je draait volwaardig mee in ons Librije team. Een enthousiast en gemotiveerd team waar jij veel van kan leren. Je ontvangt een stagevergoeding van €300,- per maand.

Om voor deze functie in aanmerking te komen, beschik je over een relevante MBO of HBO opleding. Je hebt een flexibele instelling, ook in je werktijden. Je bent gastvrij op een natuurlijke en representatieve manier en hebt basis wijn- en ingrediëntenkennis. De woorden teamspirit, flexibiliteit en collegialiteit zijn op jou van toepassing.

Bij De Librije zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde stagiaires. Heb jij een passie voor gastvrijheid en wil jij jouw kennis naar het hoogste niveau brengen? Ga met ons in gesprek en laten we de mogelijkheden bespreken. 

We zijn altijd op zoek naar goede mensen om ons team mee te versterken. Heb jij interesse om bij De Librije of bij een van onze andere restaurants te komen werken? Stuur dan jouw sollicitatie met CV naar personeelszaken@librije.com. En misschien wordt jij wel uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek en een meeloopdag.