Medewerker Librije's winkel (24 uur)

Wie zijn wij
Librije 3.0 BV bestaat uit de kwaliteitsbedrijven Restaurant De Librije, Librije’s Hotel, Librije’s Winkel, Brass Boer Thuis, Bar Senang en Brasserie Jansen in Zwolle en Brass Boer op Bonaire & Curaçao. Jonnie en Thérèse Boer leveren met hun medewerkers een hoge gastronomische kwaliteit en de beleving van de gast staat altijd voorop.

Regelmatig kregen eigenaren, Jonnie & Thérese, van gasten de vraag of zij niet wat gelei, jam of dressing, zoals geserveerd wordt in De Librije, konden kopen. Dit leidde tot de opening van Librije’s Winkel in 2005 en enige tijd later van de webwinkel. In Librije’s Winkel bieden we een breed scala aan pure en culinaire producten; allen met liefde, kennis en kunde bereid of geselecteerd. Naast Librije’s Winkel in Zwolle en deze webwinkel, zijn verscheidene producten op diverse verkooppunten door heel Nederland verkrijgbaar.

Functie-inhoud
Als visitekaartje van Librije’s Winkel zorg je voor een prettig ontvangst van de gasten in de winkel. Met jouw creativiteit, klantgerichtheid en energie adviseer je onze gasten bij hun aankopen. Je draagt zorg voor de juiste presentatie en beschikbaarheid van de verkoopartikelen uit de wereld van De Librije. Daarnaast behandel je vragen die via de webshop van Librije’sWinkel binnenkomen en maak je bestellingen klaar voor verzending.

Kerntaken en verantwoordelijkheden

Gasten adviseren en helpen bij het aanschaffen van producten
Zorgen voor een correcte presentatie van artikelen, prijzen e.d. en het voor gasten aantrekkelijk houden van Librije’s Winkel
Behandelen en beantwoorden van inkomende (aan)vragen via de webshop van Librije’s Winkel
- Proactief meedenken m.b.t. nieuwe producten/ assortiment
Gereed maken en verzenden van bestellingen via de webshop
- Zorgen voor voldoende voorraad, bijvullen van de winkel
- Ontvangen en verwerken van aangeleverde goederen
- (Extern) magazijn beheer

Profiel
- Representatieve uitstraling
- Gastgericht en gevoel voor het vak
- Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (mondeling en schriftelijk)
- Snel kunnen schakelen tussen verschillende werkzaamheden
- Gedegen kennis van culinaire producten en ingrediënten
- Proactief, ondernemend en creatief
- Zelfstandig en oplossingsgericht
- Geen 09.00 – 17.00 mentaliteit en beschikbaar in het weekend
- In bezit van rijbewijs B

Aanbod
Wij bieden een functie voor 32 uur volgens de Horeca-cao in een dynamische werkomgeving. Na een uitvoerige selectie word je mogelijk uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek.

 

Adresgegevens:

De Librije

Spinhuisplein 1

8011 ZZ Zwolle 
Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Gastheer/ -vrouw

Wie zijn wij
Librije Beheer BV bestaat uit de kwaliteitsbedrijven Restaurant De Librije, Librije’s Hotel, Librijes Winkel, Brass Boer Thuis, Senang en Brasserie Jansen in Zwolle en Brass Boer op Bonaire & Curaçao. Jonnie en Thérèse Boer leveren met hun medewerkers een hoge gastronomische kwaliteit en de beleving van de gast staat altijd voorop.

Functie-inhoud

Ter uitbreiding van ons service team bij De Librije in Zwolle, zijn wij op zoek naar een fulltime gastheer/ -vrouw. Door jouw ervaring in de bediening in combinatie met jouw vakkennis, creativiteit en enthousiasme zorg jij ervoor dat onze gasten een heerlijk moment beleven. Je onderhoudt en verzorgt de gasten op een prettige en professionele manier.

Profiel

Om voor deze functie in aanmerking te komen, beschik je over MBO+ werk- en denkniveau en is ervaring in de bediening een absolute must. Je bent gastvrij op een natuurlijke en representatieve manier. Je vertelt met passie over de gerechten en producten. De woorden teamspirit, flexibiliteit en collegialiteit zijn op jou van toepassing

Aanbod

Wij bieden een 4-daagse werkweek o.b.v. een fulltime dienstverband (38 uur per week) in een dynamische werkomgeving. Werktijden zijn zowel overdag als ’s avonds.Doorgroeimogelijkheden binnen één van onze andere bedrijven.

De Librije is 4 dagen per week geopend (woensdag t/m zaterdag).

Procedure

Mail je CV en motivatie naar afdeling personeelszaken van De Librije, personeelszaken@librije.com. Na een uitvoerige selectie word je mogelijk uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek.

Adresgegevens:

De Librije
T.a.v. Afdeling Personeelszaken
Spinhuisplein 1
8011 ZZ Zwolle

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

 

We zijn altijd op zoek naar goede mensen om ons team mee te versterken. Heb jij interesse om bij De Librije of bij een van onze andere restaurants te komen werken? Stuur dan jouw sollicitatie met CV naar personeelszaken@librije.com. En misschien wordt jij wel uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek en een meeloopdag.

 

 

Vacature Facilitair Coördinator (24-38 uur)

Wie zijn wij
Librije 3.0 BV bestaat uit de kwaliteitsbedrijven Restaurant De Librije, Librije’s Hotel, Librije’s Winkel, Brass Boer Thuis, Senang en Brasserie Jansen in Zwolle en Brass Boer op Bonaire & Curaçao. Jonnie en Thérèse Boer leveren met hun medewerkers een hoge gastronomische kwaliteit en de beleving van de gast staat altijd voorop.

Inhoud

Wij zijn op zoek naar een Facilitair Coördinator. Als Facilitair Coördinator geef je leiding aan onze twee medewerkers van de Technische Dienst en ben je aanspreekpunt voor de housekeeping (externe partij). Het is een afwisselende functie, waarbij verantwoordelijkheden als het opstellen en naleven van het onderhoudsplan behoren (met oog voor verduurzaming), je (kleine) verbouwingen begeleidt, aanspreekpunt bent voor externe technische partijen, je overzicht bewaart t.b.v. de lopende technische werkzaamheden en daar de juiste prioriteiten aan weet te geven. Maar ook ben je verantwoordelijk voor het voorraadbeheer van o.a. het linnen.  Zo zal geen dag hetzelfde zijn.

 

Profiel

Om voor deze functie in aanmerking te komen, beschik je over een diploma Facility Management (minimaal MBO 4), waarbij enige technische kennis een pré is. Je hebt relevante werkervaring als facilitair medewerker en bent bekend met de wet- en regelgeving. Je bent stressbestendig, kan goed overzicht bewaren, bent een ster in plannen, kan snel schakelen tussen werkzaamheden, bent communicatief vaardig en je hebt geen 9-tot-5 mentaliteit. Je bent een echte regelneef/-nicht en weet van aanpakken. Je bent in het bezit van rijbewijs B. Tevens heb je een BHV-diploma of je bent bereid om deze te halen.

 

Aanbod

Wij bieden een functie voor 24-38 uur in de week volgens de Horeca-cao in een dynamische werkomgeving met een prettige werksfeer. Daarnaast krijg je jaarlijks een mooie kerstattentie en wordt er ieder jaar een groots personeelsfeest gegeven. Ook zijn er mogelijkheden jezelf te ontwikkelen middels bijvoorbeeld opleidingen.

 

Procedure

Mail je CV en motivatie naar afdeling personeelszaken van De Librije. Na een uitvoerige selectie word je mogelijk uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek en een meeloopdag.

Conciërge / medewerker technische dienst (24-38 uur)

 

Inhoud functie

Je wordt medeverantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van onze gebouwen. Je signaleert waar onderhoud nodig is, voert onderhoudswerkzaamheden uit en pakt (kleine) reparaties op. Evt schakel je een derde partij in. Het betreffen werkzaamheden aan machines, (keuken)apparatuur en aan de gebouwen. Je zult met name werkzaam zijn bij De Librije, maar het kan ook voorkomen dat je bij (kleine) verbouwingen en/ of projecten van de andere restaurants wordt ingezet.

Profiel

Je beschikt over een diploma techniek op MBO-niveau en/of je hebt dit door ervaring verkregen. Je bent bekend met wet- en regelgeving omtrent gebouwenbeheer. Je hebt een positieve instelling en bent allround inzetbaar. Snel schakelen tussen werkzaamheden vind je geen probleem en je kunt flexibel omgaan met werktijden. Je bent in het bezit van rijbewijs B. Tevens beschik je over een BHV-diploma of bent bereid deze te halen.

Aanbod

Wij bieden een brede functie voor 24-38 uur in de week in een dynamische werkomgeving met een prettige werksfeer in het centrum van Zwolle. Salariëring is conform de horeca cao. Ook zijn er mogelijkheden jezelf te ontwikkelen middels opleidingen.

Interesse?

Mail dan je cv en motivatie naar afdeling personeelszaken van De Librije, personeelszaken@librije.com

We komen graag met je in contact!

Medewerker bediening (fulltime)

 

Functie-inhoud
Ter uitbreiding van ons team bediening bij De Librije in Zwolle, zijn wij op zoek naar een fulltime medewerker bediening. Door jouw ervaring in de bediening in combinatie met jouw vakkennis, creativiteit en enthousiasme zorg jij ervoor dat onze gasten een heerlijk moment beleven. Je onderhoudt en verzorgt de gasten op een prettige en professionele manier.

Profiel
Om voor deze functie in aanmerking te komen, beschik je over MBO+ werk- en denkniveau en is ervaring in de bediening een absolute must. Je bent gastvrij op een natuurlijke en representatieve manier. Je vertelt met passie over de gerechten en producten. De woorden teamspirit, flexibiliteit en collegialiteit zijn op jou van toepassing.

Aanbod
Wij bieden een 4-daagse werkweek o.b.v. een fulltime dienstverband (38 uur per week) in een dynamische werkomgeving. Werktijden zijn zowel overdag als ’s avonds. Er zijn doorgroeimogelijkheden binnen onze andere bedrijven.

De Librije is 4 dagen per week geopend (woensdag t/m zaterdag).

Interesse?
Mail dan je motivatie en cv naar afdeling personeelszaken van De Librije, personeelszaken@librije.com. We komen graag met je in contact!

Stagiair medewerker bediening

 

Inhoud

Deze functie is essentieel in ons bedrijf. Jij bent het vriendelijke en vertrouwde gezicht voor onze gasten gedurende hun ervaring bij De Librije. Samen met het frontoffice team en de keuken brigade zorgen jullie voor een onvergetelijk verblijf voor de gasten.

Wat wordt er van je verwacht?

Je bent medeverantwoordelijk voor een vlekkeloos verloop van het servies. In de aanloop zal dit het klaarmaken van de tafels, lounge en restaurant betekenen en het klaarzetten van de mise en place. Gedurende het servies serveer je gerechten en voorzie je de gasten van een heldere en verfrissende toelichting van deze gerechten. Ook word je verantwoordelijk gesteld voor het voorzien van de gasten van water, brood, bestek en glaswerk bijvoorbeeld. Je verzorgt de gasten op een prettige en professionele manier.

Profiel

We zoeken iemand de een MBO horecaopleiding volgt (niveau 3-4) met affiniteit voor luxe hotels en restaurants. Iemand die ervan geniet om de gast van begin tot einde in de watten te leggen op een professionele en prettige manier. Je hebt een flexibele instelling, ook in je werktijden. Je bent gastvrij op een natuurlijke en representatieve manier en hebt basis wijn- en ingrediëntenkennis. De woorden teamspirit, flexibiliteit en collegialiteit zijn op jou van toepassing.

Aanbod

Wij bieden een stage aan van 38 uur per week in een dynamische werkomgeving met een prettige werksfeer.

Procedure

Mail je CV en motivatie naar afdeling personeelszaken van De Librije, personeelszaken@librije.com

We komen graag met je in contact!

 

Vacature Concierge / technisch medewerker

Wie zijn wij?

Librije BV bestaat uit de bedrijven Restaurant De Librije, Librije’s Hotel, Librije’s Winkel, Brass Boer Thuis, Bar Senang en Brasserie Jansen in Zwolle en Brass Boer op Bonaire & Curaçao. Jonnie en Thérèse Boer leveren met hun medewerkers een hoge gastronomische kwaliteit en de beleving van de gast staat altijd voorop.

Inhoud functie

Je wordt medeverantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van onze gebouwen. Je signaleert waar onderhoud nodig is, voert onderhoudswerkzaamheden uit en pakt (kleine) reparaties op. Evt schakel je een derde partij in. Het betreffen werkzaamheden aan machines, (keuken)apparatuur en aan de gebouwen. Je zult met name werkzaam zijn bij De Librije, maar het kan ook voorkomen dat je bij (kleine) verbouwingen en/ of projecten van de andere restaurants wordt ingezet.

Profiel

Je beschikt over een diploma techniek op MBO-niveau en/of je hebt dit door ervaring verkregen. Je bent bekend met wet- en regelgeving omtrent gebouwenbeheer. Je hebt een positieve instelling en bent allround inzetbaar. Snel schakelen tussen werkzaamheden vind je geen probleem en je kunt flexibel omgaan met werktijden. Je bent in het bezit van rijbewijs B. Tevens beschik je over een BHV-diploma of bent bereid deze te halen.

Aanbod

Wij bieden een brede functie voor 24-38 uur in de week in een dynamische werkomgeving met een prettige werksfeer in het centrum van Zwolle. Salariëring is conform de horeca cao. Ook zijn er mogelijkheden jezelf te ontwikkelen middels opleidingen.

Interesse?

Mail dan je cv en motivatie naar afdeling personeelszaken van De Librije, personeelszaken@librije.com

We komen graag met je in contact!

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

Vacature Facilitair coördinator

Wie zijn wij
Librije 3.0 BV bestaat uit de kwaliteitsbedrijven Restaurant De Librije, Librije’s Hotel, Librije’s Winkel, Brass Boer Thuis, Bar Senang en Brasserie Jansen in Zwolle en Brass Boer op Bonaire & Curaçao. Jonnie en Thérèse Boer leveren met hun medewerkers een hoge gastronomische kwaliteit en de beleving van de gast staat altijd voorop.

Inhoud

Wij zijn op zoek naar een Facilitair Coördinator. Als Facilitair Coördinator geef je leiding aan onze medewerkers van de Technische Dienst en ben je aanspreekpunt voor de housekeeping (externe partij). Het is een afwisselende functie, waarbij verantwoordelijkheden als het opstellen en naleven van het onderhoudsplan behoren (met oog voor verduurzaming), je (kleine) verbouwingen begeleidt, aanspreekpunt bent voor externe technische partijen, je overzicht bewaart t.b.v. de lopende technische werkzaamheden en daar de juiste prioriteiten aan weet te geven. Maar ook ben je verantwoordelijk voor het voorraadbeheer van o.a. het linnen. Zo zal geen dag hetzelfde zijn.

Profiel

Om voor deze functie in aanmerking te komen, beschik je over een diploma Facility Management (minimaal MBO 4), waarbij enige technische kennis een pré is. Je hebt relevante werkervaring als facilitair medewerker en bent bekend met de wet- en regelgeving. Je bent stressbestendig, kan goed overzicht bewaren, bent een ster in plannen, kan snel schakelen tussen werkzaamheden, bent communicatief vaardig en je hebt geen 9-tot-5 mentaliteit. Je bent een echte regelneef/-nicht en weet van aanpakken. Je bent in het bezit van rijbewijs B. Tevens heb je een BHV-diploma of je bent bereid om deze te halen.

Aanbod

Wij bieden een functie voor 24-38 uur in de week volgens de Horeca-cao in een dynamische werkomgeving met een prettige werksfeer. Daarnaast krijg je jaarlijks een mooie kerstattentie en wordt er ieder jaar een groots personeelsfeest gegeven. Ook zijn er mogelijkheden jezelf te ontwikkelen middels bijvoorbeeld opleidingen.

Procedure

Mail je CV en motivatie naar afdeling personeelszaken van De Librije. Na een uitvoerige selectie word je mogelijk uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek en een meeloopdag.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.