Medewerker Librije's winkel (32 uur)

Wie zijn wij
Librije 3.0 BV bestaat uit de kwaliteitsbedrijven Restaurant De Librije, Librije’s Hotel, Librije’s Winkel, Brass Boer Thuis, Bar Senang en Brasserie Jansen in Zwolle en Brass Boer op Bonaire & Curaçao. Jonnie en Thérèse Boer leveren met hun medewerkers een hoge gastronomische kwaliteit en de beleving van de gast staat altijd voorop.

Regelmatig kregen eigenaren, Jonnie & Thérese, van gasten de vraag of zij niet wat gelei, jam of dressing, zoals geserveerd wordt in De Librije, konden kopen. Dit leidde tot de opening van Librije’s Winkel in 2005 en enige tijd later van de webwinkel. In Librije’s Winkel bieden we een breed scala aan pure en culinaire producten; allen met liefde, kennis en kunde bereid of geselecteerd. Naast Librije’s Winkel in Zwolle en deze webwinkel, zijn verscheidene producten op diverse verkooppunten door heel Nederland verkrijgbaar.

Functie-inhoud
Als visitekaartje van Librije’s Winkel zorg je voor een prettig ontvangst van de gasten in de winkel. Met jouw creativiteit, klantgerichtheid en energie adviseer je onze gasten bij hun aankopen. Je draagt zorg voor de juiste presentatie en beschikbaarheid van de verkoopartikelen uit de wereld van De Librije. Daarnaast behandel je vragen die via de webshop van Librije’sWinkel binnenkomen en maak je bestellingen klaar voor verzending.

Kerntaken en verantwoordelijkheden

Gasten adviseren en helpen bij het aanschaffen van producten
Zorgen voor een correcte presentatie van artikelen, prijzen e.d. en het voor gasten aantrekkelijk houden van Librije’s Winkel
Behandelen en beantwoorden van inkomende (aan)vragen via de webshop van Librije’s Winkel
- Proactief meedenken m.b.t. nieuwe producten/ assortiment
Gereed maken en verzenden van bestellingen via de webshop
- Zorgen voor voldoende voorraad, bijvullen van de winkel
- Ontvangen en verwerken van aangeleverde goederen
- (Extern) magazijn beheer

Profiel
- Representatieve uitstraling
- Gastgericht en gevoel voor het vak
- Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (mondeling en schriftelijk)
- Snel kunnen schakelen tussen verschillende werkzaamheden
- Gedegen kennis van culinaire producten en ingrediënten
- Proactief, ondernemend en creatief
- Zelfstandig en oplossingsgericht
- Geen 09.00 – 17.00 mentaliteit en beschikbaar in het weekend
- In bezit van rijbewijs B

Aanbod
Wij bieden een functie voor 32 uur volgens de Horeca-cao in een dynamische werkomgeving. Na een uitvoerige selectie word je mogelijk uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek.

 

Adresgegevens:

De Librije

Spinhuisplein 1

8011 ZZ Zwolle 
Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Ontbijt- en Frontbar medewerker m/v (fulltime)

Wie zijn wij
Librije Beheer BV bestaat uit de kwaliteitsbedrijven Restaurant De Librije, Librije’s Hotel, Librije’s Winkel, Brass Boer Thuis, Senang en Brasserie Jansen in Zwolle en Brass Boer op Bonaire & Curaçao. Jonnie en Thérèse Boer leveren met hun medewerkers een hoge gastronomische kwaliteit en de beleving van de gast staat altijd voorop.

 

Inhoud

Ter uitbreiding van ons service-/ frontbar team bij De Librije in Zwolle, zijn wij op zoek naar een fulltime ontbijt- en frontbar medewerker. Door jouw ervaring in de hospitality sector in combinatie met jouw uitstraling en service niveau zorg jij ervoor dat het ontbijt in De Librije een onvergetelijke ervaring is voor onze gasten. Je onderhoudt en verzorgt de gasten op een prettige en professionele manier. Nadat je de gasten in de watten hebt gelegd bij het ontbijt word je verwacht bij het frontbar team waar jouw service verlenende karakter van pas komt bij het uit- en inchecken van de gasten. Je zorgt ervoor dat het de gasten aan niets ontbreekt gedurende hun verblijf.

 

Een greep uit de voorkomende werkzaamheden:

Ontvangen en begeleiden van de gasten voor het ontbijt

Serveren van de diverse ontbijtgerechten

Kwaliteit en versheid van de ontbijtproducten waarborgen

Verzorgen van zowel check-in als -out aan de hand van het reserveringssysteem

Gasten voorzien van benodigde informatie gedurende hun verblijf

(Pro)actieve up- en cross selling

 

Profiel

Om voor deze functie in aanmerking te komen, beschik je over MBO werk- en denkniveau en is het verlenen van service op je lijf geschreven. Je bent gastvrij op een natuurlijke en representatieve manier. De woorden teamspirit, flexibiliteit en collegialiteit zijn op jou van toepassing. Verder beschik je over:

Gevoel voor het vak

Relevante werkervaring

Geen 09.00 – 17.00u mentaliteit

Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Snel kunnen schakelen tussen verschillende werkzaamheden

 

Aanbod

Wij bieden een fulltime functie (38 uur per week) o.b.v. een 4-daagse werkweek in een dynamische werkomgeving en prettige werksfeer. De werkdagen zijn van woensdag t/mzondag. Doorgroeimogelijkheden binnen één van onze andere bedrijven.

 

Procedure

Mail je CV en motivatie naar afdeling personeelszaken van De Librije. Na een uitvoerige selectie word je mogelijk uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek en een meeloopdag.

 

Adresgegevens:

De Librije

Afdeling Personeelszaken

Spinhuisplein 1

8011 ZZ Zwolle

Vacature medewerker Technische Dienst (24-38 uur)

Wie zijn wij
Librije 3.0 BV bestaat uit de kwaliteitsbedrijven Restaurant De Librije, Librije’s Hotel, Librije’s Winkel, Brass Boer Thuis, Senang en Brasserie Jansen in Zwolle en Brass Boer op Bonaire & Curaçao. Jonnie en Thérèse Boer leveren met hun medewerkers een hoge gastronomische kwaliteit en de beleving van de gast staat altijd voorop.

Inhoud

We zijn op zoek naar een medewerker Technische Dienst. Samen met je collega voer je reparatie- en (preventieve) onderhoudswerkzaamheden uit van machines, (keuken)apparatuur en aan gebouwen. Je zal met name werkzaam zijn bij De Librije, maar het kan ook voorkomen dat je bij (kleine) verbouwingen en/ of projecten bij één van de andere entiteiten in Zwolle werkzaam zal zijn. 

 

Profiel

Om voor deze functie in aanmerking te komen, beschik je over een diploma Elektrotechniek op MBO-niveau en heb je daarnaast goede kennis van Installatietechniek. Je hebt relevante werkervaring als facilitair medewerker en bent bekend met de wet- en regelgeving. Je bent allround inzetbaar, stressbestendig, kan snel schakelen tussen werkzaamheden, bent communicatief vaardig en je hebt geen 9-tot-5 mentaliteit. De woorden als doorzettingsvermogen en creativiteit zijn op jou van toepassing. Je bent in het bezit van Rijbewijs B. Tevens heb je een BHV-diploma of je bent bereid om deze te halen.

 

Aanbod

Wij bieden een functie voor 24-38 uur in de week volgens de Horeca-cao in een dynamische werkomgeving met een prettige werksfeer. Daarnaast krijg je jaarlijks een mooie kerstattentie en wordt er ieder jaar een groots personeelsfeest gegeven. Ook zijn er mogelijkheden jezelf te ontwikkelen middels bijvoorbeeld opleidingen.

 

Procedure

Mail je CV en motivatie naar afdeling personeelszaken van De Librije. Na een uitvoerige selectie word je mogelijk uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek en een meeloopdag.

 

Adresgegevens:

De Librije

Spinhuisplein 1

8011 ZZ Zwolle 
Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Gastheer/ -vrouw

Wie zijn wij
Librije Beheer BV bestaat uit de kwaliteitsbedrijven Restaurant De Librije, Librije’s Hotel, Librijes Winkel, Brass Boer Thuis, Senang en Brasserie Jansen in Zwolle en Brass Boer op Bonaire & Curaçao. Jonnie en Thérèse Boer leveren met hun medewerkers een hoge gastronomische kwaliteit en de beleving van de gast staat altijd voorop.

Functie-inhoud

Ter uitbreiding van ons service team bij De Librije in Zwolle, zijn wij op zoek naar een fulltime gastheer/ -vrouw. Door jouw ervaring in de bediening in combinatie met jouw vakkennis, creativiteit en enthousiasme zorg jij ervoor dat onze gasten een heerlijk moment beleven. Je onderhoudt en verzorgt de gasten op een prettige en professionele manier.

Profiel

Om voor deze functie in aanmerking te komen, beschik je over MBO+ werk- en denkniveau en is ervaring in de bediening een absolute must. Je bent gastvrij op een natuurlijke en representatieve manier. Je vertelt met passie over de gerechten en producten. De woorden teamspirit, flexibiliteit en collegialiteit zijn op jou van toepassing

Aanbod

Wij bieden een 4-daagse werkweek o.b.v. een fulltime dienstverband (38 uur per week) in een dynamische werkomgeving. Werktijden zijn zowel overdag als ’s avonds.Doorgroeimogelijkheden binnen één van onze andere bedrijven.

De Librije is 4 dagen per week geopend (woensdag t/m zaterdag).

Procedure

Mail je CV en motivatie naar afdeling personeelszaken van De Librije, personeelszaken@librije.com. Na een uitvoerige selectie word je mogelijk uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek.

Adresgegevens:

De Librije
T.a.v. Afdeling Personeelszaken
Spinhuisplein 1
8011 ZZ Zwolle

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

 

Restaurant Service stage

Wie zijn wij
Librije Beheer BV bestaat uit de kwaliteitsbedrijven Restaurant De Librije, Librije’s Hotel, Librije’s Winkel, Brass Boer Thuis, Senang en Brasserie Jansen in Zwolle en Brass Boer op Bonaire & Curaçao.
De Librije is een driesterrenrestaurant gevestigd in de voormalige vrouwengevangenis van Zwolle. Chef Jonnie en gastvrouw Thérèse Boer zijn de drijvende krachten achter deze toponderneming. Duurzame streekproducten, aandacht voor groenten, inventieve technieken zijn termen die passen bij De Librije. 

Al met al een unieke plek waar gastheerschap hoog in het vaandel staat. 

In hetzelfde gebouw, is Librije’s Hotel gevestigd. Librije’s Hotel is een full-service hotel van het hoogste niveau. In het hotel is de sfeer van de oude vrouwengevangenis behouden gebleven.

Functie-Inhoud

Deze functie is essentieel in ons bedrijf. Jij bent het vriendelijke en vertrouwde gezicht voor onze gasten gedurende hun ervaring bij De Librije. Samen met hetfrontoffice team en de keuken brigade zorgen jullie voor een onvergetelijk verblijfvoor de gasten

Werkzaamheden

Wat wordt er van je verwacht? Je bent medeverantwoordelijk voor een vlekkeloos verloop van het servies. In de aanloop zal dit het klaarmaken van de tafels, lounge en restaurant betekenen en het klaarzetten van de mise en place. Gedurende het servies serveer je gerechten en voorzie je de gasten van een heldere en verfrissende toelichting van deze gerechten. Ook word je verantwoordelijk gesteld voor het voorzien van de gasten van water, brood, bestek en glaswerk bijvoorbeeld. Je verzorgt de gasten op een prettige en professionele manier.

Profiel

We zoeken iemand met affiniteit voor luxe hotels en restaurants. Iemand die ervan geniet om de gast van begin tot einde in de watten te leggen op een professionele en prettige manier.

Aanbod

Wij bieden jou een unieke stage-ervaring aan in een prachtige werkomgeving.

Je draait volwaardig mee in ons Librije team. Een enthousiast en gemotiveerd team waar jij veel van kan leren. Je ontvangt een stagevergoeding van €300,- per maand.

Om voor deze functie in aanmerking te komen, beschik je over een relevante MBO of HBO opleding. Je hebt een flexibele instelling, ook in je werktijden. Je bent gastvrij op een natuurlijke en representatieve manier en hebt basis wijn- en ingrediëntenkennis. De woorden teamspirit, flexibiliteit en collegialiteit zijn op jou van toepassing.

Bij De Librije zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde stagiaires. Heb jij een passie voor gastvrijheid en wil jij jouw kennis naar het hoogste niveau brengen? Ga met ons in gesprek en laten we de mogelijkheden bespreken. 

We zijn altijd op zoek naar goede mensen om ons team mee te versterken. Heb jij interesse om bij De Librije of bij een van onze andere restaurants te komen werken? Stuur dan jouw sollicitatie met CV naar personeelszaken@librije.com. En misschien wordt jij wel uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek en een meeloopdag.

 

 

Vacature Facilitair Coördinator (24-38 uur)

Wie zijn wij
Librije 3.0 BV bestaat uit de kwaliteitsbedrijven Restaurant De Librije, Librije’s Hotel, Librije’s Winkel, Brass Boer Thuis, Senang en Brasserie Jansen in Zwolle en Brass Boer op Bonaire & Curaçao. Jonnie en Thérèse Boer leveren met hun medewerkers een hoge gastronomische kwaliteit en de beleving van de gast staat altijd voorop.

Inhoud

Wij zijn op zoek naar een Facilitair Coördinator. Als Facilitair Coördinator geef je leiding aan onze twee medewerkers van de Technische Dienst en ben je aanspreekpunt voor de housekeeping (externe partij). Het is een afwisselende functie, waarbij verantwoordelijkheden als het opstellen en naleven van het onderhoudsplan behoren (met oog voor verduurzaming), je (kleine) verbouwingen begeleidt, aanspreekpunt bent voor externe technische partijen, je overzicht bewaart t.b.v. de lopende technische werkzaamheden en daar de juiste prioriteiten aan weet te geven. Maar ook ben je verantwoordelijk voor het voorraadbeheer van o.a. het linnen.  Zo zal geen dag hetzelfde zijn.

 

Profiel

Om voor deze functie in aanmerking te komen, beschik je over een diploma Facility Management (minimaal MBO 4), waarbij enige technische kennis een pré is. Je hebt relevante werkervaring als facilitair medewerker en bent bekend met de wet- en regelgeving. Je bent stressbestendig, kan goed overzicht bewaren, bent een ster in plannen, kan snel schakelen tussen werkzaamheden, bent communicatief vaardig en je hebt geen 9-tot-5 mentaliteit. Je bent een echte regelneef/-nicht en weet van aanpakken. Je bent in het bezit van rijbewijs B. Tevens heb je een BHV-diploma of je bent bereid om deze te halen.

 

Aanbod

Wij bieden een functie voor 24-38 uur in de week volgens de Horeca-cao in een dynamische werkomgeving met een prettige werksfeer. Daarnaast krijg je jaarlijks een mooie kerstattentie en wordt er ieder jaar een groots personeelsfeest gegeven. Ook zijn er mogelijkheden jezelf te ontwikkelen middels bijvoorbeeld opleidingen.

 

Procedure

Mail je CV en motivatie naar afdeling personeelszaken van De Librije. Na een uitvoerige selectie word je mogelijk uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek en een meeloopdag.