Botanical-Spirits-Rumour-By-Jonnie-and-Therese_1

RUMOUR HAS IT!

In de echte ruige mannenwereld van rum fantaseerde sommelier Thérèse Boer al jaren over de ontwikkeling van een eigentijdse rum met de verfijning van meer vrouwelijke smaken. Experimenterend met een nieuwe smaak op basis van een zorgvuldig gemixte blend van rum uit Panama, Guyana, Barbados, de Dominicaanse Republiek en Jamaica, voegde Thérèse botanische maceraten toe. Mexicaanse dragon voor een zoet-kruidige smaak, kaffir & limoenbladeren voor een frisse zuurgraad en gember & laos voor een pittige bite en scherpte, afgemaakt met de magische toevoeging van laurierblad, steranijs en kaneel. Rum met het ruige karakter van een mannelijk en avontuurlijk verleden, verrijkt met de natuurlijke vrouwelijke finesse van kruiden en specerijen. Spirit met een kus van Thérèse, rumour has it!

50 cl - 44.3% vol.
€ 50.-

70 cl - 44.3% vol.

Wagging Finger Distillery

De “Botanical Spirits by Jonnie & Thérèse” worden gemaakt bij de Wagging Finger Distillery te Deventer. Wagging Finger is Nederlandse traditie met een knipoog, het is onze calvinistische inborst maar met een flinke dosis zelfspot. Samen met Jonnie en Thérèse bewandelt Wagging Finger Distillery de ongebaande paden. Samen zoeken ze de grenzen op, zoekende naar de perfecte smaak voor hun spirits!


Botanical-Spirits-Revenge-By-Jonnie-and-Therese_1

REVENGE: AN ACT OF PASSION

Genever, het Hollandse origineel van het Engelse woord ginnever of gin is het volmaakte anagram van Revenge. Het waren de alchemisten die in de middeleeuwen al het distilleren van graan toepasten voor het maken van medicijnen en later, door toevoeging van jeneverbes en verfijning van het distilleerproces, produceerden de Hollanders de eerste genever. De ultieme wraak van Holland, of specifieker Jonnie Boer, chef van restaurant De Librije in Zwolle op de Engelsen is simpel: het ontwikkelen van ‘Revenge’ om zo de smaak terug te brengen naar waar het oorspronkelijk vandaan komt. Deze spirit op basis van genever heeft de perfecte balans van de bittere en scherpe smaak van genever gecombineerd met wereldwijd verzamelde botanische kruiden en specerijen. Een fantastisch maceraat op basis van kaffir en sinaasappel voor de juiste zuurgraad met een vernuftig vleugje citroenafrikaantjes en pepers voor de scherpte en voor de diepte en complexiteit de smaak van laurier en kaneel, afgerond met een prachtige zoete bite van steranijs. Daar kunnen de Engelsen niet aan tippen natuurlijk. Revenge is complete. Let the spirits out!.

70 cl - 41.7% vol.

NEAT OR IN THE MIX

Ga met ons mee op onze creatieve reis en experimenteer er op los met onze spirits. Ervaar de intense smaak op zijn puurst, zonder ijs. Of maak een geweldige cocktail waarmee je een totaal andere dimensie creëert. Jouw “spirit” zal nooit meer dezelfde zijn! Check voor inspiratie onze Instagram pagina @botanicalspirits_nl 


Teamspirit_0_5

TEAMSPIRIT

Bij Botanical Spirits by Jonnie & Thérèse draait alles om het creëren van eerlijke en unieke producten voor échte liefhebbers. We streven naar perfecte authentieke ervaringen die alle zintuigen zullen prikkelen en we gebruiken onze creatieve geest om oneindige mogelijkheden te ontdekken van nieuwe smaakcombinaties. Revenge en Rumour, onze ‘teamspirit’ combineert het beste van onze twee werelden, en laat jou de onbeperkte mogelijkheden van spirits ervaren. Join the team!

50 cl - 44.2% vol. & 50 cl - 41.7% vol.

THE FUTURE

Wij blijven bezig met onze zoektocht naar verborgen schatten. We blijven samen de ongebaande paden bewandelen, puur door het gebruik van onze creativiteit, om zo de onbeperkte mogelijkheden van spirits te ontdekken. Stay tuned!