Jonnie Boer African Style BBQ

Breng de smaken van Afrika naar je barbecue met Jonnie Boer African Style BBQ Kruiden. Een unieke mix van kruiden en specerijen voor een pittige en aromatische smaakbeleving.

€ 5,50
Meer informatie

De Jonnie Boer African Style BBQ Kruiden brengen de exotische smaken van Afrika naar jouw barbecue. Met deze speciale kruidenmix, ontwikkeld door chef-kok Jonnie Boer, creëer je een onvergetelijke smaakbeleving met een vleugje avontuur.

De African Style BBQ Kruiden combineren een unieke mix van kruiden en specerijen die typerend zijn voor de Afrikaanse keuken. Denk aan smaakmakers zoals paprika, koriander, komijn en cayennepeper, die zorgen voor een pittige en aromatische smaak.

Met de Jonnie Boer African Style BBQ Kruiden geef je jouw barbecuegerechten een bijzondere twist. Marineer vlees, vis of groenten met deze kruidenmix en geniet van de rijke smaken en aroma's die Afrika te bieden heeft.

Bestel nu de Jonnie Boer African Style BBQ Kruiden en maak van jouw barbecue een culinair avontuur vol Afrikaanse smaken. Verrijk je gerechten met een exotische touch en laat je smaakpapillen verrassen door de diversiteit en intensiteit van deze kruidenmix.

Na openen droog en donker bewaren.

Klik hier voor recepten met de Asian Style BBQ kruiden

Inhoud: 80 g

Ingrediënten: specerijen (chili, paprika, zwarte peper, kaneel, kruidnagelen), cacao, uit, tomaat, gerookte paprika, kokos, knoflook, chicorei extract en tijm.