1VOORJAAR_Banner_webshop_nieuw_breed_met_spreuk_favorieten
MOBIEL_VOORJAAR_Banner_webshop_nieuw_breed_met_spreuk_favorieten2_54_
MOBIEL_VOORJAAR_Banner_webshop_nieuw_breed_met_spreuk_favorieten_36_
VOORJAAR_Banner_webshop_nieuw_breed_met_spreuk_favorieten2

Delicatessen

In Librije’s Winkel bieden wij een breed assortiment aan pure en culinaire producten aan die ook geserveerd worden in De Librije. Van jam, mosterd, gelei, olie tot hartige snacks, dressings en honing: bij Librije’s winkel hebben we het allemaal. In samenwerking met Euroma heeft Jonnie Boer een compleet en verrassend kruidenassortiment ontwikkeld. Met deze kruiden van Euroma bent u in staat om zelf culinaire hoogstandjes klaar te maken.

 

Wijnen 

Ook vindt u hier onze prachtige wijnen die u per fles kunt kopen maar ook als pakket. Ons assortiment bestaat uit heerlijke rode, witte en rosé wijnen van Thérèse Boer. Voor een feestje of ander feestmoment hebben wij een heerlijke cava beschikbaar. De kus van Thérèse wijnen vindt u allemaal in onze webshop. Al deze wijnen zijn ook verkrijgbaar in verschillende pakketten. Combineer bijvoorbeeld een goede fles wijn met een aantal hartige snacks uit ons assortiment. Lekker om zelf te bestellen of als cadeau om weg te geven aan een ander.

 

Dranken

Neem ook een kijkje bij de dranken. Onze Botanical Spirits en speciaal bieren mogen zeker niet ontbreken in uw thuis assortiment. De Botanical Spirits lijn bestaat uit een revenge(jonge jenever) en een rumour(rum). Met de revenge kunt u in combinatie met tonic een verfrissende cocktail maken. Ook vindt u bij Librije’s winkel verschillende soorten koffie en thee.

 

Kookgerei

Als een echte chef-kok aan de slag in uw eigen keuken! Dat kan. Kijk bij de rubriek Kookgerei; thuis uiteten met inspiratie uit één van onze kookboeken en met ons mooie duurzame keukengerei. Verras uzelf en anderen met overheerlijke gerechten waarbij de kruiden, original spices, van Jonnie Boer niet mogen ontbreken. 

 

Pakketten

Altijd op zoek naar een goed cadeau? Bij Librije’s winkel hebben we een breed scala aan geschenkpakketten die ontzettend leuk zijn om weg te geven. Er zijn verschillende bier-, borrel- en wijnpakketten verkrijgbaar. Dit zorgt ervoor dat er voor iedereen wel iets passends tussen zit.

 

Thuis

In de categorie ‘thuis’ vindt u allerlei producten die u hedendaags gebruikt. Met de biologische wijnzeepjes kunt u zichzelf heerlijk verzorgen. De geurstokjes zorgen ervoor dat uw huis heerlijk ruikt. Binnen de Librije worden deze geurstokjes ook gebruikt. Met deze stokjes brengt u de geur van de Librije in uw eigen huis tot leven. Ook zijn er voor onze kleine vrienden mooie slabbetjes te koop met een passende tekst van Jonnie Boer.

 

Librije's cadeaubon

Niet is leuker dan het geven of ontvangen van een cadeaubon. Met de cadeaubon van de Librije kun je een ander een onvergetelijke ervaring cadeau geven. Ook kun je met de cadeaubon een luxe nacht beleven bij Librije's hotel. Daarnaast is de cadeaubon te besteden in Librije's winkel. In Librije's winkel is het mogelijk om producten te verkrijgen die ook binnen de Librije worden gebruikt. 

 

Kijk rustig rond, wij wensen u veel winkelplezier!