Jonnie Boer Lemon Pepper

Ontdek de verrassende smaak van Jonnie Boer Lemon Pepper. Een mix van citroen en zwarte peper die jouw gerechten verrijkt. Bestel nu en proef de frisse en pittige smaakcombinatie.

€ 5,10
Meer informatie

Jonnie Boer Lemon Pepper is een smaakvolle en verfrissende kruidenmix, samengesteld door de bekende Nederlandse chef-kok Jonnie Boer. Deze mix combineert de citrusachtige frisheid van citroen met de pikante kick van zwarte peper, waardoor jouw gerechten een heerlijke smaakboost krijgen.

Met Jonnie Boer Lemon Pepper voeg je eenvoudig een vleugje culinaire finesse toe aan jouw gerechten. Strooi deze kruidenmix over vis, gevogelte, salades of groenten voor een verrukkelijke smaakervaring. De zorgvuldig geselecteerde ingrediënten zorgen voor een perfecte balans van smaken die jouw gerechten naar een hoger niveau tillen.

Laat jouw smaakpapillen prikkelen met Jonnie Boer Lemon Pepper. De combinatie van frisse citroen en pittige peper zorgt voor een unieke en uitnodigende smaakbeleving. Bestel nu en ontdek waarom Jonnie Boer een autoriteit is op het gebied van smaak. Voeg een vleugje citroenachtige verfijning toe aan jouw culinaire creaties met Jonnie Boer Lemon Pepper.

Heerlijk voor het kruiden van vlees voor de barbecue en grill maar ook lekker in een pastasaus.

Klik hier voor recepten met de lemon pepper kruiden van Jonnie Boer

Ingrediënten: gebroken zwarte peper 70%, citroenschil 30%. Bevat geen toegevoegd zout.

Inhoud: 75 g