Kus van Thérèse: Verdejo

Ontdek de betoverende Kus van Thérèse Verdejo - een verfrissende witte wijn met tropisch fruitige tonen en een elegante, harmonieuze smaak.

€ 13,00

Maximaal 200 tekens

Meer informatie

De Kus van Thérèse Verdejo is een verleidelijke witte wijn die je meeneemt op een reis van verfijning en smaak. Met zijn unieke karakter en betoverende eigenschappen is deze wijn een ware traktatie voor je zintuigen. 

Bij het inschenken van een glas Kus van Thérèse Verdejo word je begroet met een heldere, lichtgele kleur die het sprankelende karakter van de wijn weerspiegelt. De druiven komen uit Castilla-La Mancha in Spanje. De wijn toont zich fris en jeugdig in de geur met iets van perzik en citrus. De smaak is zeer levendig en sappig met een aangenaam en typisch Verdejo-bitter in de afdronk. Deze wijn wordt geproduceerd voor De Librije in samenwerking met FinoSfera.

Bij de eerste slok ervaar je direct de verrukkelijke smaak van deze wijn. De verfrissende zuurgraad zorgt voor een levendige en levendige sensatie op je tong, terwijl de tonen van exotisch fruit je smaakpapillen strelen. De wijn heeft een heerlijk gebalanceerd karakter, waarbij de fruitige aroma's perfect samensmelten met de elegante zuurgraad.

De Kus van Thérèse Verdejo is niet alleen een genot om te drinken, maar ook een veelzijdige metgezel voor verschillende gerechten. Combineer deze wijn met lichte visgerechten, zomerse salades of geniet er gewoon van als verfrissend aperitief. Zijn frisse en fruitige karakter maakt hem ook ideaal voor ontspannen borrelmomenten met vrienden en familie.

Deze wijn is het resultaat van passie en liefde voor het vakmanschap. Thérèse Boer haar Verdejo is gemaakt met uiterste zorg en aandacht voor detail, waarbij alleen de beste druiven zijn geselecteerd. De wijnmakers hebben gestreefd naar perfectie en dat proef je in elke slok.

Ontdek zelf de verleidelijke Kus van Thérèse Verdejo en laat je betoveren door zijn verfijnde smaken en elegantie. Een glas van deze wijn is een uitnodiging om te genieten van het goede leven en te proosten op bijzondere momenten.

Serveeradvies: 9 tot 11°C

Alcoholpercentage: 11,5% Vol

Inhoud:  750ml