Bier-& borrelpakket

Op zoek naar een speciaal Bierpakket? Wij hebben speciaal voor de echte bierliefhebbers een heerlijk bier- & borrelpakket samengesteld

€ 25,00
Bier-& borrelpakket aanpassen
Bier-&borrelpakket-hoog-btw   + € 17,78
Bier-&borrelpakket-laag-btw   + € 7,22

* Verplichte velden

Uw aanpassing
Borrelpakket met drie verschillende soorten speciaal bier, gerookte amandelen en heerlijke droge worst. Het borrelpakket wordt in een luxe geschenksdoos van De Librije verpakt.
Bier-& borrelpakket

Op voorraad

€ 25,00

Samenvatting
  Meer informatie

  Verras iemand het heerlijke bier- & borrelpakket. Met liefde en zorg verpakt, is dit pakket speciaal ontworpen om elke bierliefhebber te verrassen. Het is het perfecte cadeau om te geven voor iemand zijn verjaardag of jubileum.

  In dit zorgvuldig samengestelde pakket vind je drie heerlijke speciaalbieren. Elk bier is zorgvuldig uitgekozen om een unieke smaakbeleving te bieden. Geniet van de rijke aroma's en de verfijnde smaken van deze ambachtelijke bieren.

  Maar dat is niet alles! Dit pakket bevat ook een smakelijke droge worst, perfect om de hartige trek te stillen. De droge worst is van de hoogste kwaliteit en biedt een heerlijke combinatie van kruiden en specerijen. 

  Het bier- & borrelpakket is verpakt in een stijlvolle geschenkverpakking, klaar om direct cadeau te geven. Bezorg iemand een geweldige dag met ons bier- & borrelpakket vol met heerlijke speciaalbieren, droge worst en amandelen. 

  Het pakket bestaat uit de volgende producten:

  1. Frolijke frans

  2. Kopstoot

  3. Ne Toffen IPA

  4. Droge worst

  5. Gerookte amandelen