Jonnie Boer Za'atar

Ontdek de unieke smaak van Jonnie Boer za'atar kruiden. Een veelzijdige mix uit het Midden-Oosten voor een culinaire ervaring in je eigen keuken.

€ 5,10
Meer informatie

Ontdek de unieke en verfijnde smaak van Jonnie Boer za'atar kruiden, een betoverende mix die je meeneemt naar de culinaire tradities van het Midden-Oosten. Deze bijzondere kruidenmelange is zorgvuldig samengesteld door de bekroonde Nederlandse chef-kok Jonnie Boer, bekend om zijn passie voor authentieke smaken en hoogwaardige ingrediënten.

Jonnie Boer za'atar kruiden brengen de rijke smaken van het Midden-Oosten naar jouw keuken. Deze veelzijdige mix bevat een harmonieuze combinatie van specerijen zoals tijm, sumak, sesamzaad en zout. Elke component is zorgvuldig gekozen om een perfecte balans van smaken te creëren, met een kruidige, citroenachtige en nootachtige ondertoon.

De kwaliteit van Jonnie Boer za'atar kruiden is ongeëvenaard. De specerijen worden met uiterste zorg gemalen en gemengd, waardoor de volle smaak en versheid behouden blijven. Voeg een vleugje van deze kruidenmix toe aan salades, gegrilde groenten, geroosterd vlees, hummus of flatbread en geniet van de kenmerkende smaak van het Midden-Oosten.

Klik hier voor recepten met de Za'atar kruiden van Jonnie Boer

Ingrediënten: sesamzaad, sumac 28%, tijm 13%, majoraan, oregano, zout 2,4%, basilicum.

Inhoud: 65 g