Bella di Cerignola

Deze overheerlijke olijven geven een intense smaakbeleving. Tijdens de 'opgiet' van puur zeewater is er knoflook en rozemarijn bij de olijven toegevoegd. Dit zorgt voor de perfecte olijven.

€ 10,50
Meer informatie

Deze prachtige, frisgroene olijven groeien in de olijfgaarden rond de stad Foggia, gelegen in de regio Apulië. Dit is in het zuidoosten van Italië. Hiertoe behoort ook de ‘hak’ van Italië. Deze regio staat bekend om zijn vele zonuren. Het is er werkelijk zonovergoten. Een ideale plek om olijven te laten groeien in rust en ruimte. De Bella di Cerignola hebben een stevige ‘bite’ die wordt gecombineerd met een fijne structuur van de olijf. De intense smaak van deze olijfsoort wordt geaccentueerd doordat we aan de ‘opgiet’ van puur zeewater (jawel, u leest het goed) verse teentjes knoflook en een takje verse rozemarijn hebben toegevoegd. Een waar culinair genoegen is het resultaat. U zult geen enkele andere olijf nog willen eten!

Jonnie Boer en (inmaak) specialist Oos Kesbeke hebben de handen ineen geslagen voor een speciale lijn delicatessen: Jonnie & Oos. Stuk voor stuk producten die de dagelijkse keuken verrijken. Gebruik ze bijvoorbeeld als een delicate toevoeging voor een amuse of gerecht.

Na opening gekoeld bewaren.

Ingrediënten: Olijven, zeewater, olijfolie, zout, kruiden.

Inhoud: 350 ml

Recept

Voedingswaarden Per 100 g
Energie 613 kj / 146 kcal
Vetten 14.2 g
   waarvan verzadigd 0.0 g
Koolhydraten 0.5 g
   waarvan suikers 0.2 g
Eiwitten 1.6 g
Voedingsvezel 6.5 g
Zout 2.3 g